Manchester City

Manchester City voetbalshirts, tenues, trainingskleding, t-shirts en andere merchandising

Bestel hier het nieuwste Manchester City voetbalshirt en tenue voor kinderen en volwassenen, evenals het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen. In deze tenues speelt Manhcester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden dit seizoen. Hier vind je zowel het nieuwe thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt. De shirts kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Koop hier ook de nieuwste trainingskleding van Manchester City of bestel hier je goedkope t-shirt of andere merchandising om City mee aan te moedigen!

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 107

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 107

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Alles over het Manchester City voetbalshirt

Manchester City werd in 1880 opgericht als St. Mark's. Deze naam veranderde in 1887 alweer naar Ardwick Association Football Club alvorens het in 1894 de naam Manchester City kreeg toebedeeld. De geschiedenis over de voetbalshirts is een beetje onduidelijk. Er gaan verhalen dat Manchester City altijd al in het blauw speelde. Ook gaan er andere verhalen te ronde. Toen Manchester City nog onder de naam St. Marks speelde scheen het normaliter in een vuurrood met zwart voetbalshirt te voetballen. Echter werd er toch in een zwart shirt met witte baan gespeeld. Dit vuurrode shirt met zwarte details zou in de jaren '60 wel standaard de kleur van het Manchester City uitshirt zijn. Dit zou door assistent Malcolm Allison zijn gekomen die geloofde dat de kleuren van het AC Milan shirt Manchester City zou inspireren.

Manchester City shirt en tenue 2017-2018

Het huidige voetbalshirt van Manchester City is blauw. Op de linker borst is het logo van de club te vinden. Het huidige logo bestaat sinds 1997, nadat was gebleken dat het destijdse logo niet aan de voorwaarden voldeed om in te schrijven als merk. Het logo van Manchester City is gebaseerd op het wapenschild van de stad Manchester. De Nike swoosh op de rechter borst is zwart. Nike is sinds dit seizoen kledingsponsor van Manchester City. Nike zal de komende 6 jaar prijken op het shirt van Manchester City als kledingsponsor. Twee seizoenen terug was Umbro nog sponsor van Manchester City. Gedurende deze deal verdiende City ook een hoop, 26 miljoen pond per jaar. Verder is Manchester City ook gebonden aan Etihad Airways als hoofdsponsor. Zij zullen zelfs tot 2021 hoofdsponsor zijn van de club uit Manchester. Manchester City zal door deze sponsordeal 400 miljoen pond verdienen. In de binnenzijde van de donkerblauwe v-hals van het City is een driehoek gedrukt waarin "We are City" staat. Het nieuwe uitshirt van Manchester City is dit seizoen overwegend paars. Deze kleur is geïnspireerd door de shirts van de club tijdens in 1956. In 1956 won de club voor de derde keer in haar bestaan de FA Cup. Verder zijn de ''Citizans'' in het bezit van een 3e shirt dit seizoen. Het nieuwste City 3e shirt wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print in het groen. Deze print bevindt zich zowel over de voorkant als de achterkant van het voetbalshirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met een ronde hals en bevatten de schouders en mouwen een licht blauwe strip. Voetbalshirts zijn zowel in korte- als in lange mouwen beschikbaar.

Manchester City voetbalshirt met officiële bedrukking

De verschillende Manchester City voetbalshirts kunnen voorzien worden van de officiële Premier League printing van topspelers als Sterling, Sane, Kompany, de Bruyne en Aguero. Daarnaast heb je bij Subside Sports ook de mogelijkheid om jouw eigen naam en favoriete nummer op het shirt te laten bedrukken. Dit kan ook met de officiële Premier League printing. Natuurlijk kan jij je Manchester City voetbalshirt bij Subside Sports ook laten bedrukken met een Premier League badge. De voetbalshirts worden tevens aangeboden in damesversie en kindermaten. Bij Subside Sports koop je makkelijk jouw identieke shirts van de spelers. Wij hebben namelijk alle cijfers en letters van officiële Premier League bedrukking op voorraad, zodat we elk Manchester United shirt er uit kunnen laten zien als het shirt van jouw favoriete speler!

Manchester City shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Manchester City voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Manchester City KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Manchester City voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je inclusief officiële bedrukking van sterren als Sterling, Sane, de Bruyne en Aguero. Dit betekent dat je ook het Manchester City voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Manchester City trainingskleding en t-shirts

Naast de uitgebreide (sale-) voetbalshirtscollectie kan je verder bij de Subside Sports Manchester City fanshop genieten van een ruime collectie training wear items. Deze collectie Manchester City training wear items bevat trainingspakken, trainingsbroeken, trainingsjacks, regenjacks, trainingsjackets, t-shirts en polo's. Deze kleding wordt door de Manchester City spelers gedragen tijdens trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor een wedstrijd.

Manchester City accessoires en cadeaus

In deze fanshop vind je tevens een uitgebreide collectie Manchester City accessoires. De Iphone hoesjes, dekens, wristbands, vlaggen, handdoeken en ballen ontbreken uiteraard niet. Subside Sports, het grootste aanbod Manchester City voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Officiële Manchester City bedrukking

Check hier de officiële Premier League van Manchester City bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Manchester City. Dit betreffen bedrukkingen die de sterspelers van de Manchester Club club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreffen uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Manchester City legendes. Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Naast de uitgebreide collectie (bedrukte-) voetbalshirts kan je ook geregeld leuke aanbiedingen bij Subside Sports vinden in de Manchester City fanshop. Dit houdt in dat jij vaak van hoge kortingen kan genieten op de mooiste Manchester City voetbalshirts van de afgelopen jaren.