Chelsea

Chelsea voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Bestel hier het nieuwste Chelsea voetbalshirt en tenue van Nike voor kinderen en volwassenen. Hier vind je zowel het nieuwste thuisshirt, uitshirt als Europese shirt, inclusief het bijbehorende broekje en de kousen. In deze tenues speelt Chelsea dit seizoen de wedstrijden in de Premier League, FA Cup en in Europa. Alle voetbalshirts kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers. Koop hier bovendien de nieuwste trainingskleding, zoals het nieuwe trainingsshirt of trainingspak of bestel hier goedkope t-shirts of andere merchandising zoals een shawl, een vlag, muts of beker.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 115

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 115

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Alles over het Chelsea voetbalshirt en tenue

Chelsea FC werd opgericht in de wijk Fulham. Dit gebeurde in 1905. De clubkleuren werden direct blauw, echter wel een geheel ander blauw dan dat mensen met de Londense club associëren. Het blauw in de beginjaren was eton blauw. Toenmalig voorzitter Earl Cadogan koos voor deze kleur, omdat zijn stal ook deze kleur had. Echter werd in 1912 de kleur van het shirt weer veranderd. Nu diende koningsblauw als shirtkleur van Chelsea FC. Het blauw dat nu door Chelsea FC gedragen wordt werd in 1960 door toenmalig trainer Tommy Docherty gekozen. Hij vond dat dit moderner oogde en tevens Chelsea onderscheidde van andere clubs. Het logo van Chelsea FC dat nu op de linker borst van het voetbalshirt staat afgebeeld heeft ook tal van veranderingen ondergaan. Het eerste logo van Chelsea FC in 1905 werd afgeleid van de bijnaam van de club ''pensioner''. Door moderniseringen die clubbaas Ted Drake wilde toepassen werd in 1952 van dat logo afgestapt en gekozen voor een tijdelijk logo met de initialen C, F, C. Een jaar later kreeg Chelsea FC een geheel nieuw logo. Het logo werd ingevuld met een een leeuw, eenzelfde leeuw die afgebeeld stond op het wapenschild van de wijk Chelsea. Geïnspireerd op het wapenschild van The Metropolian Borough van Chelsea, verscheen deze achteromkijkende leeuw namelijk met staf in het embleem en dus op de voetbalshirts. Verder bevatte het logo 3 rozen, en 2 voetballen. Deze rozen verwezen naar het land Engeland. In 1986 werd weer afgestapt van dit logo om in 2005 weer dit logo in gebruik te nemen. Adidas is kledingsponsor van de club. In 2013 sloot Chelsea FC de grootste kledingsponsordeal in de Premier League. De komende tien jaar zullen zij 300 miljoen pond ontvangen van Adidas. Vorige kledinsponsoren waren Umbro (1968-1981), Le Coq Sportif (1981-1986), The Chelsea Collection (1986-1987) en Umbro (1987-2006) Hoofdsponsor van Chelsea FC is op dit moment Yokohama Tyres. Deze sponsor volgde vanaf 2015-2016 Samsung op, welke vanaf 2007-2008 hoofdsponsor van de club was.

Chelsea shirt en tenue 2017-2018

Chelsea heeft dit seizoen drie verschillende shirts en tenues. In deze voetbalshirts speelt Chelsea de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. Het Chelsea thuisshirt voor 2017-2018 is gebaseerd op het Nike Vapor template en haalt haar inspiratie uit de shirts van de jaren '70. De designers van Nike hebben een origineel shirt van de jaren '50 als uitgangspunt genomen om de kleur van het thuisshirt voor 2017-2018 te bepalen. Het shirt is zoals altijd geheel ''Chelsea blue''. Verder is het nieuwe voetbalshirt van de in 1905 opgerichte club uitgerust met een ronde hals en heeft het een vrij simpel design. De achterkant van de crew neck is uitgerust met twee blauwe strepen. Deze worden aan de achterkant van de kraag onderbroken door de naam van de club: CHELSEA FC. Het shirt van de zesvoudig kampioen van Engeland heeft verder een vrij clean design. Het nieuwe Chelsea uitshirt heeft voor een voetbalshirt een vrij opvallende kleur. Het shirt is namelijk zilver/licht blauw (bright silver). Bovendien bevat het shirt blauwe accenten uit de clubkleuren van de Engelse club. Deze accenten komen allereerst terug in twee strepen achter de v-hals. De achterkant van de v-hals is bovendien uitgerust met een dunne witte lijn. De zijkanten van het shirt bevatten bovendien een blauwe strip. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Het nieuwe Chelsea 3e shirt is overwegend grijs (door Nike ''antraciet'' genoemd) en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print over het gehele shirt. Zowel de voorkant als de achterkant bevat deze print. Verder bevat het tenue ook licht blauwe details. Deze turquoise accenten zijn vooral te vinden in de strip over de schouders en mouwen.Naast de shirts scoor je bij Subside Sports ook het nieuwste voetbalbroekje en kousen voor voor volwassenen en kinderen. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van de club. Hiervoor gebruiken we de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Chelsea dragen tijdens de Premier League wedstrijden dit seizoen. Ook kan je jouw shirt laten voorzien van de officiële Premier League badges op beide mouwen!

Chelsea voetbalshirt met officiële bedrukking

Wil jij net als David Luiz, Kanté, Hazard, Morata, Batshuayi, Terry of andere spelers in het Chelsea shirt schitteren? Bij Subside Sports koop je de identieke shirts van de spelers. Wij hebben namelijk alle cijfers en letters van de officiële Premier League bedrukking op voorraad, zodat we elk Chelsea shirt er uit kunnen laten zien als het shirt van jouw favoriete speler! Alle Chelsea shirts, dus zowel met korte als lange mouwen en zowel voor kinderen als volwassenen, kunnen worden bedrukt met de naam en het nummer van één van de Chelsea spelers! Check hier ook het Chelsea shirt met de officiële badges op de mouwen.

Chelsea trainingskleding en t-shirts

Check hier het nieuwste Adidas Chelsea trainingsshirt, trainingspak, presentatiepak of training top voor 2017-2018. In deze trainingskleding werkt de Londense club de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Chelsea heeft sinds 2016-2017 een speciale sponsor voor de trainingskleding. Op deze kleding prijkt namelijk het logo van de Thaise energy drink Carabao. Op de tenues van de club staat het logo van Yokohama Tyres. Check in onze fanshop ook t-shirts als ode aan belangrijke mijlpalen van de club zoals een kampioenschap of het winnen van Europese bekers, evenals andere t-shirts, welke perfect zijn om de club mee aan te moedigen!

Chelsea shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Chelsea voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS sizes. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Chelsea KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen of de nieuwste Adidas trainingskleding. De Chelsea voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je Inclusief officiële bedrukking van sterren als David Luiz, Kanté, Morata, Hazard en Terry. Dit betekent dat je ook het Chelsea voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS sizes kunt bestellen.

Chelsea accessoires en cadeaus

Koop bij Subside Sports ook een uitgebreid aanbod aan goedkopere Chelsea producten of officiële merchandising, zoals een shawl, dekbedovertrek, deken, cap, SoccerStarz, vlag, muts, beker, handdoek, telefoonhoesje of andere unieke Chelsea cadeaus en gifts.

Officiële Chelsea bedrukkingen

Check hier de officiële Premier League of Chelsea bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Chelsea. Dit betreffen printings of badges die de sterspelers van de Londense club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreffen uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Chelsea legends. Van Hazard tot Lampard! Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!