Over Subside Sports

Subside Sports is een van de grootste aanbieders van voetbalmerchandising ter wereld. De internationale voetbalspecialist Subside Sports is opgericht in 1997 en levert voetbalshirts, limited editions van voetbalartikelen en exclusieve voetbalproducten van over de hele wereld. Zowel van clubs als nationale teams uit Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Subside Sports biedt dus niet alleen de officiële tenues en merchandising van vele Europese topclubs aan. Wij bieden namelijk ook van vrijwel elk land het tenue van het nationale elftal aan. Tevens vind je bij Subside Sports merchandising van de wat "kleinere" clubs en zelfs van Zuid Amerikaanse clubs. Met andere woorden: Bij Subside Sports ben je aan het goede adres voor alles op het gebied van voetbalmerchandising.

Subside Sports onderscheid zich door het brede en diepe assortiment voetbalshirts, voetbalshorts, voetbalkousen, trainingspakken, shawls, mutsen en andere fanproducten. Ook heeft Subside Sports een casual en teamwear omgeving, waarin de casual kleding van verschillende voetbal- en sportmerken te vinden is: een voorbeeld hiervan is de uitgebreide adidas Originals collectie.

Het assortiment van Subside Sports bestaat uit meer dan 6000 verschillende producten, verdeeld over 700 rubrieken. Alle items die in de webshop worden aangeboden, zijn daadwerkelijk op voorraad, zodat er snel geleverd kan worden. Daarbij beschikt het bedrijf over eigen drukstudio´s waarin de voetbalshirts voorzien kunnen worden van een naam en nummer, zowel de officiële bedrukking van bestaande spelers als eigen namen en nummers. Subside Sports: Het grootste aanbod voetbalshirts & merchandising wereldwijd!

Met een toegewijd team van medewerkers willen wij in de toekomst nog beter aan de vraag en wensen van klanten voldoen. Daarom staan wij altijd open voor suggesties en feedback van onze klanten. Bedankt voor uw interesse in Subside Sports! Als u suggesties heeft, laat het ons weten en e-mail ons: [email protected]

Correspondentieadres:

Subside Sports
Maessloot 3
2231PX Rijnsburg
NL

Kvk nummer:

27368887

BTW nummer:

NL821901588B01

Klantenservice:

Tel: 0900-7827433

E-mail: [email protected]