Atletico Madrid

Atletico Madrid shirt, tenues en t-shirts

Check hier het nieuwste Atletico Madrid voetbalshirt van Nike voor 2018-2019 voor volwassenen en kinderen. In deze shirts speelt Atletico Madrid de La Liga, Champions League en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Het is mogelijk de shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die sterspelers als Costa, Lemar, Griezmann, Godin, Koke, Gabi of Hernandez. Check hier ook de nieuwste trainingskleding van Atletico Madrid of andere merchandsing zoals t-shirts. Deze zijn perfect om de club in aan te moedigen! Check hier het grootste aanbod Atletico Madrid merchandising!

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 58

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 58

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over het Atletico Madrid voetbalshirt

Check hier alles over het Atletico Madrid shirt als je deze wilt kopen! Atletico Madrid werd opgericht in 1903 door drie Baskische studenten. Atletico Madrid gold als dochterclub van het Baskische Athletic Bilbao en ging Athletic Club de Madrid heten. Het eerste voetbalshirt van Atletico Madrid was voor de helft blauw en voor de andere helft wit en gelijk aan het shirt van Athletic Bilbao. Zij hadden het voetbalshirt gekopieerd van het Engelse Blackburn Rovers. In 1911 werden de clubkleuren van zowel Athletic Bilbao als van Atletico Madrid veranderd. Het bleek niet meer mogelijk Blackburn Rovers voetbalshirts te importeren, dus werd er gekozen voor de import van Sunderland voetbalshirts. Zo werden plots de clubkleuren veranderd in rood/wit. Zo is ook de bijnaam ontstaan van Atletico Madrid: "Los Colchoneros". In Spanje werden vroeger veel matrassen verkocht die een rood-witgestreepte matrashoes hadden. 'Colchon' is het Spaanse woord voor matras. Het logo dat zich op de linker borst van de Atletico Madrid voetbalshirts bevindt is deels afgeleid van het stadsschild van Madrid. Het beeldt een beer leunend tegen een boom uit die op zoek is naar aardbeien. Het overige deel, de witte en rode strepen, zijn afgeleid van de clubkleuren. Dit huidige logo is een groot verschil met het eerste Atletico Madrid logo. Deze was volledig blauw en gebaseerd op de clubkleur van toen en bevatte de initialen CA, hetgeen stond voor Athletic Club. Op de rechter borst van de Atletico Madrid voetbalshirts staat de Nike swoosh van kledingsponsor Nike afgebeeld. Nike is al sinds 2001 de kledingsponsor van de rood-witte Madrilenen. Reebok droeg in 2001 het stokje over aan Nike. Puma deed dat op hun beurt in 1998 aan Reebok. Zelfs Meyba kleedde Atletico Madrid nog voor enkele jaren. PLUS500 is sinds 2015-2016 de hoofdsponsor van Atletico Madrid. De Atletico Madrid voetbalshirts voor 2016-2017zijn gebaseerd op de shirts die de club droeg in 1996. Destijds won de club de dubbel. Het won zowel de Spaanse titel als de Spaanse beker.

Atletico Madrid shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt voor 2017-2018 bevat dit seizoen, zoals altijd, verticale rode en witte banen. Het shirt is namelijk uitgerust met drie verticale rode banen en drie verticale witte banen. Door deze banen lopen flitsende diagonale strepen met zowel rode als witte accenten. Bovendien bevat het shirt blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de band achter de v-hals en in de band aan de zijkanten van het shirt. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Een speciaal detail is ook te vinden aan de binnenkant van de hals. Hier staat namelijk een print van de Spaanse vlag. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het blauw. De andere borst bevat het nieuwe logo van de club. Vanaf dit seizoen draagt de Spaanse club van trainer Diego Simeone een nieuw en moderner logo op de voetbalshirts en kleding. Het Atletico Madrid logo wordt nog steeds gekenmerkt door de beer die tegen een boom aan staat (''The Bear and the Strawberry Tree''). Deze afbeelding is in vergelijking met het vorige logo gespiegeld en in plaats van gekleurd, geheel blauw. Deze beer en boom vinden hun inspiratie in het wapen van de stad Madrid. De zeven sterren in het logo zijn ook nog aanwezig. Ook deze sterren zijn geïnspireerd door het het wapen van de stad Madrid. Het nieuwe Atletico Madrid uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend geel/goud en bevat daarnaast navy blauwe details. Het nieuwe derde tenue van Atletico Madrid wordt gekenmerkt door de all over camouflage print. Deze navy blauwe (''SPACE BLUE'') print bevindt zich zowel aan de voor- als de achterkant van het tenue. Verder bevat het nieuwe 3e shirt van de club uit Madrid ook roze (''LASER PINK'') accenten. Deze accenten komen terug in de logo's van Nike en Atletico op de borst.

Atletico Madrid voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle voetbalshirts van Atletico Madrid kunnen bedrukt worden met de Fan-Style Atletico Madrid bedrukking of officiële bedrukking van sterren als Koke, Griezmann, Godin, Torres, Carrasco, Gabi of andere spelers. De Fan Style bedrukking van Atletico Madrid is in stijl, font en kleur gelijk aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer is niet voorzien van het logo van de club. Verder is deze bedrukking geheel identiek aan de officiële printing. Bovendien is de Fan Style bedrukking van Atletico Madrid altijd goedkoper. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Atletico Madrid shirts. Verder kan je bij elk voetbalshirt het short en de kousen kopen, zowel in volwassen maten als voor kinderen. Zelfs voor de pasgeboren baby is er wat wils.

Atletico Madrid t-shirts

Naast de officiële tenues van Atletico Madrid van het seizoen 2016-2017 kan je in de Atletico Madrid voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Atletico Madrid uit voorgaande seizoenen. Bovendien bieden wij een ruime collectie trainingskleding van Atletico Madrid aan. Deze trainingscollectie betreft de anthem jackets, trainingsjacks, trainingspakken en trainingsshirts van Atletico Madrid. Dit is de kleding die de spelers van de club dragen tijdens de trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor de wedstrijd. Bovendien tref je in de Atletico Madrid fanshop verschillende fan t-shirts aan van club. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van speciale evenementen als een overwinning van een prijs.