Voetbalshirts met bedrukking

Introductie

Subside Sports is één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van voetbal merchandising. Wij leveren voetbalshirts, replica shirts, voetbalaccessoires,
officiële bedrukking van voetbalshirts en t-shirts met voetbalprints.

Bestelinformatie voor bedrukking

Bestellen

Sommige shirts kunnen met officiële naam en bedrukking gepersonaliseerd worden. Gebruik het Spelersmenu om de officiële bedrukkking te selecteren.

Verschillende stylen bedrukking

Selecteren

Sommige teams hebben verschillende bedrukkingmogelijkheden.
Selecteer aub de gewenste bedrukking.

Bedrukking

Personalisatie

Voeg uw eigen naam en nummer toe. Als u een andere spelersnaam of uw eigen naam op het shirt wilt laten bedrukken, selecteer dan de gewenste stijl en nummer uit het menu. In het venster dat daarna opent, kunt u uw gegevens invoeren.


Officiële bedrukking vs. Fan Style bedrukking

Wanneer wij niet de mogelijkheid hebben om officiële bedrukking van teams aan te bieden, kun je in ieder geval de Fan Style bedrukking bij ons aanschaffen. De Fan Style bedrukking is dus niet de officiële bedrukking, maar in kleur, font en stijl wel identiek daaraan. Alleen het rugnummer bevat niet het logo van het team.


Het bedrukkingsproces


Stap 1

Stap 1

Jouw voetbalshirt wordt voorzichtig over de plaat van de heat-press aangebracht en elke rimpel of vouw op het shirt wordt verwijderd.

Stap 2

Stap 2

Ons ervaren personeel brengt het door jouw gekozen naam en nummer zorgvuldig op de juiste positie op het voetbalshirt. Ervaring in het op de juiste positie aanbrengen van de naam en het nummer is nodig, want elk shirt is anders.

Stap

Stap 3

De juiste tijd en temperatuur wordt gekozen en de heat-press plaat wordt aangebracht op de bedrukking om het drukproces te voltooien.

Stap 4

Stap 4

Wanneer jij badges of andere transfers op het voetbalshirt wenst zullen deze hetzelfde proces ondergaan.

Stap 5

Stap 5

De extra laag die de bedrukking beschermt tegen de plaat van de heat-press wordt verwijderd. Het bedrukken is voltooid en jouw voetbalshirt is gereed om verzonden te worden!

Verzending

Houd er aub rekening mee dat shirts met bedrukking een langere levertijd hebben (5 extra werkdagen). Sommige bedrukkingen vereisen een langere levertijd. We houden u hiervan op de hoogte.

Belangrijk

We doen ons best om mogelijke fouten van klanten met betrekking tot de gewenste bedrukking te signaleren. De klant is echter zelf verantwoordelijk voor de juiste aanlevering (of opgave) van de gegevens die op het shirt bedrukt moeten worden.