Japan voetbalshirts, retro shirts en t-shirts

Bestel hier het nieuwste Japan voetbalshirt voor 2018-2019 of de t-shirts en retro shirts van het Aziatische land. In het nieuwste voetbalshirt van adidas speelt Japan de WK 2018 wedstrijden en de wedstrijden in de Azië Cup. Check hier ook de Japan retro shirts van COPA. Deze retro voetbalshirts zijn gebaseerd op de shirts die Japan droeg in de jaren '50, '60 en '70. Hier vind je ook andere merchandising zoals de goedkope Japan t-shirts van Retake of vlaggetjes, shawls, pin badges en sleutelhangers van het land.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 58

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 58

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over Japan voetbalshirt

Japan Football Association werd opgericht in 1921 en sloot zich in 1929 aan bij de FIFA. Pas in 1954 sloot JFA zich aan bij de Aziatische Voetbal Confederatie. Japan is het meest succesvolle voetballand van Azië. Japan het de meeste keren de Azië Cup gewonnen(vijf keer) en heeft zich de afgelopen vijf WK's zich continu weten te kwalificeren voor het WK. In 2010 werd zelfs de tweede ronde gehaald van het WK. De huidige kledingsponsor van Japan is het Duitse Adidas. De voetbalshirts van Japan hebben door de jaren heen weinig ontwikkelingen ondergaan. De kleuren van het Japan thuisshirt waren in de beginjaren van het Japanse voetbal al blauw en wit. Dit is bijna altijd zo gebleven. Enkel begin jaren '80 en eind jaren '80 weken de thuisshirt van de traditie af. Begin jaren '80 koos Japan opvallend genoeg voor een geheel wit thuistenue met blauwe details. Eind jaren '80, toen het team onder leiding stond van Kenzo Yokoyama, werd opeens gekozen voor een geheel rood tenue inclusief witte details, refererend naar de Japanse vlag.

Japan shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Japan voetbalshirt voor het WK van 2018 is geïnspireerd door de klassieke shirts van het Japanse elftal tijdens de jaren '80 en '90. Destijds was het Japanse voetbalelftal nog geen vaste gast op het wereldkampioenschap. De eerste keer dat de Japanners op een WK aanwezig waren, was in 1998 in Frankrijk. Sindsdien is Japan niet meer weg te denken op het eindtoernooi. Dit betekent dat het nationale elftal in Rusland zijn zesde achtereenvolgende WK speelt. Het nieuwe voetbalshirt van het Japanse elftal is bovendien een ode aan de bijnaam van het nationale elftal: Samurai Blue. Het nieuwe Japan shirt is zoals altijd overwegend blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne, blauwe, verticale pinstripes over het shirt. Tussen de blauwe banen bevinden zich dunne, witte verticale strepen, die telkens onderbroken worden. Deze strepen hebben wat weg van het design van een snelweg. Dit design is echter geïnspireerd door de pakken die de Japanse Samurai ridders droegen. Verder zijn de mouwen van het nieuwe Japan shirt geheel blauw en bevat het shirt een klassieke v-hals met een subtiele rode lijn. Deze hals wordt door adidas de zogenaamde EQT kraag genoemd. De drie strepen van adidas staan dit jaar alleen op de schouders en zijn wit. Het logo van adidas prijkt op de rechter borst prijkt en de linker borst bevat zowel het logo van de JFA (Japan Football Association) als de vlag van het land bevat. Het logo van de voetbalbond is een geheel nieuw logo. Dit betreft een gemoderniseerd embleem. Verder bevat het nieuwe thuisshirt nog een speciaal detail. Aan de binnenkant van de hals is namelijk een Japans wapen verwerkt. Het nieuwe Japan tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met witte adidas strepen. Op deze broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn blauw en bevatten de naam van het land.

De nieuwe adidas Japan tenues zijn ook dit jaar uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu schitteren sterren als Kagawa, Honda, Nagatomo, Uchida, Hasebe, Okazaki, Osako en andere sterren in het nieuwe voetbalshirt en tenue.

Japan voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle voetbalshirts van Japan kunnen bedrukt worden met de officiële Adidas Japan bedrukking van sterspelers als Kagawa, Honda en Nagatomo. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Japan voetbalshirts. Dit betreft ook de officiële Adidas Japan printing.

Japan shirt en tenue voor kinderen

De voetbalshirts zijn bij Subside Sports ook verkrijgbaar in dames- en kindermaat. Kortom: voor iedereen wat wils.

Japan fanshop

De Japan Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Japan voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '50, '70 en '80 in de kleuren wit en blauw. Ook bezit de retro collectie van Subside Sports diverse Japan officiële spelersversie voetbalshirts. Dit zijn Japan shirts die exact overeenkomen met de officiële voetbalshirts van Japan uit een bepaalde jaargang. Naast de officiële tenues van Japan van het seizoen 2017-2018 en de retro shirts kan je in de Japan voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Japan uit voorgaande seizoenen. Bovendien tref je in de Japan fanshop verschillende fan t-shirts aan. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van speciale evenementen als een Wereldkampioenschap of ter ere van het land of helden als Nakamura.

Japan accessoires en cadeaus

Uiteraard ontbreken accessoires als Japan vlaggen, badges en sleutelhangers niet in de Subside Sports Japan fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Japan voetbalshirts en merchandising wereldwijd!