Zwitserland voetbalshirts, retro shirts, jacks en t-shirts!

Bestel hier het nieuwste Zwitserland shirt en tenue voor volwassenen en kinderen. In deze voetbalshirts speelt het Zwitserse elftal de wedstrijden tijdens het WK van 2018 en de periode 2018-2019. Check hier het shirt met het bijbehorende broekje en de kousen. Alle Zwitserland shirts kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. In onze Zwitserland fanshop vind je ook unieke retro shirts, gebaseerd op de voetbalshirts uit de jaren '50, '60 en '70. Bestel hier ook de goedkope Zwitserland fan t-shirts en truien van het merk Retake. Deze t-shirts en sweaters met capuchon bestel je al vanaf € 19,95!

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 33

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 33

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over het Zwitserland voetbalshirt.

Check hier alles over het Zweden shirt als je deze wilt kopen. De Schweizerischer Fussballverband(SFV) sloot zich in 1904 aan bij de FIFA. In 1954 sloot de Zwitserse voetbalbond SFV zich ook aan bij de UEFA. De traditionele shirtkleuren van Zwitserland zijn rood en wit. Het thuisshirt van het Zwitserse nationale team is overwegend rood en bezit een karakteristiek silhouet. Dit silhouet is geïnspireerd door de Zwitserse nationale vlag en presenteert zich in traditioneel rood, dezelfde kleur als de kleur van het shirt. Het silhouet is echter wel glimmend van kleur. Verder is het nieuwe Zwitserland thuistenue ook in het bezit van witte details. Deze details komen terug in een strip over de mouwen en in de ronde hals. Verder zijn op de voorzijde van het Zwitserland voetbalshirt diverse logo's verwerkt. Zo is op de linker borst een logo van de Zwitserse nationale vlag verwerkt. Tussen de linker- en rechterborst in is het logo van kledingsponsor PUMA verwerkt. Het embleem van de Zwitserse voetbalbond SFV is op de rechterborst verwerkt. Hierboven bevindt zich een logo van hoofdsponsor Credit Suisse. Het Zwitserland thuistenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd met een wit short en rode kousen. Het Zwitserland uitshirt 2014-2015 is overwegend wit en kent daarnaast ook rode details. Deze rode details komen terug in flitsende verticale strepen over het shirt en in de v-hals. Bovendien bevatten de mouwen van het nieuwe shirt rode blokken. De logo's van PUMA en de voetbalbond staan evenals de vlag van Zwitserland op dezelfde plek als op het uitshirt. Het Zwitserland uittenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd met een rood short en witte kousen. Alle voetbalshirts van Zwitserland kunnen bedrukt worden met de officiële PUMA Zwitserland bedrukking van sterspelers als Inler, Liechsteiner, Xhaka en Shaqiri. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Zwitserland shirts. Verder kan je bij elk voetbalshirt het short en de kousen kopen, zowel in volwassen maten als voor kinderen. Check bij ons niet alleen de tenues, maar ook de trainingskleding, zoals het trainingsjack, trainingspak of trainingsshirt van het nationale elftal.

De Zwitserland Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts en t-shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Zwitserland voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren 70. Verder zijn in de retro shop van Subside Sports Zwitserland track jackets te vinden. Deze track jackets zijn gebaseerd op de vroegere trainingsjacks van Zwitserland.

Naast de officiële tenues van Zwitserland van het seizoen 2016-2017 en de retro shirts kan je in de Zwitserland voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Zwitserland uit voorgaande seizoenen.

Bovendien bieden wij een ruime collectie Zwitserland accessoires aan. De Zwitserland fanshop van Subside Sports biedt vlaggen, keyrings, badges en kettingen. Subside Sports, het grootste aanbod Zwitserland voetbalshirts en merchandising wereldwijd!