Engeland

Engeland voetbalshirt, tenue, trainingskleding, retro shirts, t-shirts en merchandising

Beste hier het nieuwste Engeland shirt en tenue voor kinderen of volwassenen, inclusief het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen. In deze tenues speelt het nationale elftal de EURO 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Hier vind je ook de nieuwste Engeland trainingskleding, zoals het trainingsshirt, trainingspak, trainingsjack, training top en trainingsbroek. Bovendien scoor je in onze Engeland shop goedkope t-shirts of retro shirts. Bestel hier tevens goedkope accessoires zoals een shawl, vlag, beker of andere merchandising om het elftal mee aan te moedigen.

in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 357

per pagina
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 357

per pagina

Alles over het Engeland voetbalshirt

Check hier alles over het voetbalshirt van Engeland en de FA. De Football Association werd al opgericht in 1863. De FA is de oudste voetbalbond ter wereld. In 1905 sloot de FA zich aan bij de FIFA. In 1954 werd de FA ook lid van de UEFA. Engeland speelde ook de eerste interland ooit. Engeland nam het in deze interland op tegen Schotland. De prijzenkast van Engeland telt 1 prijs. Deze prijs werd in 1966 gepakt. In eigen land won Engeland de finale van West-Duitsland. Engeland scoorde in de finale een tweetal discutabele doelpunten en won uiteindelijk met 4-2. Op het EK kwam Engeland nooit verder dan een derde plaats. Dit was in het jaar 1968. Het thuisshirt van Engeland is traditioneel overwegend wit. Het uitshirt is traditioneel rood. De Engeland shirts zijn in het verleden door diverse kledingleveranciers ontworpen. Adidas, Umbro en Admiral namen de functie van kledingsponsor in het verleden in. Sinds 2013 is Nike de kledingsponsor van het Engelse nationale team.

Engeland shirts WK, EK en Nations League

Engeland speelt de kwalificatie- en oefenwedstrijden in eigen huis ter voorbereiding op het WK, EK en Nations League in een traditioneel. Vaak bevatten de thuisshirts blauwe details. De rechter borst bevat het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Engelse voetbalbond FA (Football Association). Boven het logo van de FA staat een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1966. De bijnaam van de Engelse ploeg is The Three Lions. De uitshirts van Engeland zijn traditioneel overwegend rood van kleur, zoals het iconische Engeland voetbalshirt uit 1966 waarin de Engelsen wereldkampioen werden.

De tenues van The Lions zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen bij ons te koop.

Engeland voetbalshirt met officiële bedrukking

Wil je je Engeland shirt met een eigen naam en nummer? Dat kan bij ons ook. We bedrukken alle Engeland shirts met de naam en het nummer welke je maar wilt. De bedrukking die we hiervoor gebruiken, is de Engeland Fan Style bedrukking. Deze printing is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer is niet uitgerust met het logo van de FA. Verder is deze bedrukking identiek aan de officiële bedrukking. We beschikken natuurlijk wel over de officiële printing van een aantal sterspelers. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers op het shirt dragen en bestaat ook uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de spelers. Ook beschikken we over de officiële badge en respect badge, welke bedrukt kan worden op de Engeland voetbalshirts. Deze badges draagt het nationale elftal op de mouwen tijdens het toernooi.

Engeland trainingsshirt, trainingspak en t-shirts

Uiteraard hebben we ook een uitgebreid aanbod Engeland trainingskleding. Deze collectie bestaat uit het trainingsshirt, trainingspak, drill top, presentatiepak en N98 jack van het nationale elftal. Deze kleding draagt het elftal in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens het EK, WK en Nations League. Bovendien vind je hier speciale Engeland t-shirts. Dit zijn goedkopere t-shirts van Retake, COPA of Pennarello, welke perfect zijn om het nationale elftal in aan te moedigen. Deze t-shirts bevatten legendarische prints van sterren van weleer, zoals Gascoigne, Charlton of Gerrard of de speciale team t-shirts van de huidige selectie. De Engeland t-shirts en sweaters scoor je al vanaf een prijs van € 21,95!

Engeland voetbalshirt en tenue voor kinderen

In onze Engeland fanshop vind je niet alleen shirts voor kinderen, maar ook voor de jongste jeugd. Check hier het nieuwste Engeland shirt en tenue voor KIDS. Dit betreft het tenue voor het WK, EK en Nations League. Deze tenues zijn al beschikbaar voor baby's, maar ook voor little boys en oudere kinderen. Check hier ook Engeland t-shirts en trainingskleding voor kinderen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Engeland accessoires

Wil je het nationale elftal aanmoedigen met goedkopere merchandising? Check dan ons uitgebreide aanbod aan Engeland accesoires zoals shawls, vlaggen, Soccer Starz, voetballen, boxershorts of andere producten om het land mee aan te moedigen tijdens grote toernooien als een WK of EK.

Engeland retro voetbalshirts en jacks

De Engeland fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Engeland voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60, '70 en '80. Ook bezit de Subside Sports retro shop van Engeland officiële spelersversie voetbalshirts. Dit zijn voetbalshirts die volledig hetzelfde eruit zien als de Engeland voetbalshirts die destijds gedragen werden. Deze voetbalshirts zijn ontworpen door ScoreDraw. Verder zijn in de retro shop van Subside Sports Engeland track jackets te vinden. Deze track jackets zijn gebaseerd op de vroegere trainingsjacks van Engeland. Alle producten in deze categorie betreffen producten van merken als COPA, Scoredraw en Retake.

Goedkope Engeland shirts, tenues en aanbiedingen

We hebben ook geregeld goedkope Engeland shirts op voorraad. Deze bieden we aan tegen hogere kortingen en kan je dus tegen een lagere prijs scoren. Dit betreffen vaak shirts en tenues van oudere seizoenen. Ook deze shirts zijn natuurlijk perfect om het nationale elftal mee aan te moedigen.