Argentinië

Argentinië voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Argentinië; fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Argentinie kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Argentinië merchandising.

Klik hier om direct naar de verschillende subcategorieën te gaan.:

           VOETBALSHIRTS - GEPERSONALISEERDE VOETBALSHIRTS - TRAININGSKLEDING & T-SHIRTS - KIDS - AANBIEDINGEN - ACCESSOIRES - RETRO - BEDRUKKINGEN            

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 134

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 134

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Argentinië voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

De Asociación del Fútbol Argentino werd opgericht op 21 februari 1893 (toen onder de naam Argentine Association Football League) en is daarmee de oudste voetbalbond buiten Europa. Sinds 1912 is Argentinië aangesloten bij de FIFA. Argentinië is een van de meest succesvolle voetballanden van deze aardbodem. De prijzenkast van de Argentijnen bulkt uit. Liefst veertien maal werd beslag gelegd op de COPA America. Twee maal werd het WK gewonnen. Al de gehele periode vanaf 1893 draagt Argentinië de blauw met witte shirts. Slechts voor een tweetal speciale gelegenheden heeft het shirt veranderingen ondergaan. De uitshirts van Argentinië kennen door de jaren heen ook weinig wijzigingen. Donkerblauw is de voornaamste kleur van de Argentinië uitshirts. De Argentinië voetbalshirts worden geleverd door kledingmerk Adidas. Het Argentinië thuisshirt voor het seizoen 2014-2015 wordt ook gedragen op het WK 2014 in Brazilië. Het shirt wordt traditioneel afgewisseld met horizontale witte en lichtblauwe strepen. De zijkanten bezitten een gouden streep en ook de achterzijde kent aan de bovenkant dit detail. De voorzijde wordt verder voorzien van dunne diagonale witte strepen. Zwarte details komen naar voren bij de v-hals, de Adidas trademark strepen op de schouders en mouwen. Ook het Adidas logo op de rechter borst is zwart. De linker borst bezit het logo AFA inclusief twee kampioenssterren die verwijzen naar de in het verleden behaalde wereldtitels. Het uitshirt is voor het seizoen 2014-2015 donkerblauw. Echter bezit het uitshirt dit maal ook lichter blauwere horizontale vlakken. De Adidas trademark strepen bij dit voetbalshirt zijn wit en het logo goud. Alle voetbalshirts van Argentinië kunnen bedrukt worden met de officiële Adidas Argentinië bedrukking van sterspelers als Aguero, Messi en Maradona. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Argentinië voetbalshirts. Dit betreft ook de officiële Adidas Argentinië printing. Ook kan elk Argentinië voetbalshirt voorzien worden van de officiële WK transfer.

De Argentinië Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Argentinië voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '70. De Argentinië retro collectie bij Subside Sports kan ook voorzien worden van bedrukking van Maradona. In de jaren '70 werd Maradona niet alleen bekend met zijn fantastische solo in de halve finale op WK '76 tegen Engeland. Ook de goal die hij scoorde met zijn hand is iedereen bijgebleven. De voetbalshirts zijn bij Subside Sports ook verkrijgbaar in dames- en kindermaat. Kortom: voor iedereen wat wils.

Naast de officiële tenues van Argentinië van het seizoen 2014-2015 en de retro shirts kan je in de Argentinië voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Argentinië uit voorgaande seizoenen. Bovendien bieden wij een ruime collectie trainingskleding van Argentinië aan. Deze trainingscollectie betreft de anthem jackets, trainingsjacks, trainingspakken en trainingsshirts van Argentinië. Dit is de kleding die de spelers van de club dragen tijdens de trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor de wedstrijd. Bovendien tref je in de Argentinië fanshop verschillende fan t-shirts aan. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van speciale evenementen als een Wereldkampioenschap of ter ere van helden als Maradona en Messi.

Uiteraard ontbreken accessoires als Argentinië shawls, kalenders, vlaggen, bidons, SoccerStarz en caps niet in de Subside Sports Argentinië fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Argentinië voetbalshirts en merchandising wereldwijd!