Brazilië

Brazilië voetbalshirt, tenue, trainingskleding & merchandising

Koop hier het nieuwste Brazilië shirt en tenue of de nieuwste trainingskleding zoals het trainingspak, trainingsshirt, t-shirt en andere merchandising. De nieuwste voetbalshirts en trainingskleding van Nike wordt door A Selecao gedragen tijdens het WK en Copa America. Uiteraard is het mogelijk om je Brazilië voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van (voormalige) sterren als Neymar, Ronaldo, Pele, R. Carlos, Zico of een eigen naam en nummer. Alle Brazilië merchandising in onze shop is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 183

per pagina
  1. Brazilië Travel Fleece Hoodie 2022-2023 - Blauw
    Prijs € * 84,95 Je bespaart € * 20,00 (24%) Onze Prijs € * 64,95
  2. Brazilië Team Mok
    € * 17,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 183

per pagina

Alles over het Brazilië voettbalshirt

Check hier alles over het nieuwe Brazilië voetbalshirt. Confederação Brasileira de Futebol werd op 8 juni 1914 opgericht. In 1923 sloten de ''Goddelijke Kanaries'' zich aan bij de FIFA. Brazilië nam aan elke editie van het Wereldkampioenschap voetbal deel en in 1950 en 2014 was het gastland voor de WK-eindronde. Brazilië is met vijf wereldtitels het succesvolste land in de voetbalhistorie. Brazilië won in 1958, 1962, 1970, 1994 en 2000 het WK voetbal. Echter telt de prijzenkast van A Selecao nog meer prijzen. Acht maal werd de Copa America gewonnen en vier maal de Confederations Cup. In 2013 verzekerde de Brazilianen zich nog van de laatstgenoemde cup. Bij de oprichting van de voetbalbond werden de shirtkleuren van de Brazilianen echter niet geel. De eerste kleur van het Brazilië voetbalshirt was wit. Het voetbalshirt was voorzien van blauwe details. In 1950 veranderde echter het voetbalshirt van kleur. Brazilië was niet langer tevreden over de kleuren van het voetbalshirt. Met toestemming van de Braziliaanse voetbalbond organiseerde het nieuwsblad Correio da Manhatilde een stemronde. Naar aanleiding van deze stemronde werd gekozen voor een geel voetbalshirt met groene details, een blauw short en witte kousen. De twee laatstgenoemde kleuren zijn ook onderdeel van de Braziliaanse vlag. Vandaag de dag staat deze kleurencombinatie nog steeds voor de kleuren van het voetbaltenue van het nationale elftal

Brazilië voetbalshirt | Inclusief officiële bedrukking

Het thuisshirt van Brazilië shirt zal gebruikt gaan worden tijdens de thuiswedstrijden van de Brazilianen. Dit houdt in dat het voetbalshirt gedragen zal gaan worden tijdens de Copa Ameria en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK. Nike is sinds de jaren '90 kledingsponsor van het nationale elftal van Brazilië en staat met de swoosh op de linker borst. Al in 1996 tekende Brazilië een contract met Nike. Het contract had een flinke waarde van 100 miljoen pond. Het Brazilië thuisshirt is overwegend geel en bevat groene details. De recherborst bevat het logo van kledingsponsor Nike. Op de linker borst is het logo van de Braziliaanse voetbalbond, CBF, te vinden. Boven dit logo zijn de vijf sterren aangebracht, tere ere van het winnen van het WK voetbal in 1958, 1962, 1970, 1994 en 2000. Het tenue wordt meestal gecompleteerd door een geel of blauw voetbalbroekje en witte kousen. Het Brazilië uitshirt is verschilt per periode van kleur, maar is vaak wit of blauw. Beide voetbalshirts van het nationale elftal van Brazilië zijn zowel beschikbaar in de authentic Vapor Match versie als in de replica versie. Alle voetbalshirts van Brazilië kunnen bedrukt worden met de officiële bedrukking van (voormalige) sterspelers als Neymar Jr., Coutinho, Jesus, Vinicius Junior, T. Silva, Ronaldinho, Ronaldo, Pelé. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Brazilië shirts . Verder kan je bij elk voetbalshirt het short en de kousen kopen, zowel in volwassen maten als voor kinderen. Zelfs voor de pasgeboren baby is er wat wils.

Brazilië retro voetbalshirts en jacks

De Brazilië fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Brazilië voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60, '70 en '80. In de jaren '70 pakte de Brazilianen voor de derde maal in de geschiedenis de Wereldbeker. Bovendien werd het land daarvoor al wereldkampioen in 1958 en 1962. Verder zijn in de retro shop van Subside Sports Brazilië track jackets te vinden. Deze track jackets zijn gebaseerd op de vroegere trainingsjacks van A Selecao. De retro voetbalshirts en trainingsjacks werden in het verleden gedragen door sterren als Pele, Jairzinho, Ronaldo, Ronaldinho, Romario, Carlos Alberto en Gerson.

Goedkope Brazilië voetbalshirts en nog meer merchandising

Naast de officiële voetbalshirts en de retro shirts kan je in de Brazilië voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts en tenues uit voorgaande seizoenen.

Bovendien bieden wij een ruime collectie officiële Nike trainingskleding van Brazilië aan. Deze trainingscollectie betreft de Brazilië N98 jackets, trainingsjacks, trainingspakken, trainingsshirts, authentic polo's en trainingsshorts van Brazilië. Dit is de kleding die de spelers van de club dragen tijdens de trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor de wedstrijd. Bovendien tref je in de Brazilië fanshop verschillende fan t-shirts aan van vroegere legendes als Pele, Zico, Ronaldo en Romario. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van speciale evenementen als een Wereldkampioenschap. Uiteraard ontbreken als shawls, kalenders, vlaggen, bidons, SoccerStarz en caps niet in de Subside Sports Brazilië fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Brazilië voetbalshirts en merchandising wereldwijd!