Ghana voetbalshirts en andere merchandising

Welkom in de officiële Ghana fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Ghana kopen, evenals retro shirts, fanshirts en accessoires.
in aflopende volgorden

16 Items

per pagina
in aflopende volgorden

16 Items

per pagina

Alles over het Ghana voetbalshirt

De Ghana Football Association is werd opgericht in 1957 en sloot zich een jaar later aan bij de CAF en de FIFA. Het Afrikaanse land nam pas twee keer deel aan het wereldkampioenschap voetbal. Dit was in 2006 en 2010. Vooral laatstgenoemde deelname zal door Ghana herinnert worden als een van de succesvolste moment in de Ghanese voetbalgeschiedenis. In de kwartfinale strandden de Ghanezen na strafschoppen op Uruguay. Verder verzekerde het Ghanese voetbalteam zich vier maal van de Afrika Cup. De laatste keer wonnen zij deze prijs in 1982.

Ghana shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Ghana shirt heeft een opvallend design. Waar deze voorgaande jaren overwegend wit was, is de body/romp van het nieuwe thuistenue geheel rood. De bovenkant van het shirt wordt gekenmerkt door de all-over graphic print van dunne stippen en geometrische vormen. Deze geometrische vormen staan symbool voor sterren, verwijzend naar de bijnaam van het Ghanese voetbalelftal. Verder bevat het shirt gele mouwen en een ronde hals. De mouwen bevatten een speciale strip, welke ook weer dunne puntjes bevat. Deze zogenaamde Puma T7 strip komt op alle voetbalshirts terug waarvan Puma kledingsponsor is. Het shirt is verder uitgerust met drie banen in de kleuren van de Ghanese vlag. Deze banen bevinden zicht achter de ronde hals. Op het midden van de borst prijkt een zwarte ster. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van het nationale elftal van Ghana: The Black Stars. De linker borst is uitgerust met het logo van de Ghanese voetbalbond: Ghana Football Association (GFA). Onder dit logo prijken vier sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Afrika Cups. Het Ghanese voetbalelftal won in 1963, 1965, 1978 en 1982 de Afrika Cup. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor Puma. De mouwen van het nieuwe tenue zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de voetbalbond en Puma staan. De kousen zijn overwegend rood met gele details.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook de Ghana tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu wordt het nieuwe tenue gedragen door sterren als Gyan, Ayew, Essien, Asamoah, Muntari, Atsu en andere spelers van het nationale team van Ghana.

Ghana voetbalshirt met officiële bedrukking

De Ghana voetbalshirts kunnen worden voorzien worden van officiële printing van sterspeler Boateng. Ook kunnen de shirts voorzien worden van een WK transfer.Ghana retroshop

De Ghana Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retroshirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Ghana voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirst die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '80. In 1982 wist Ghana zich te verzekeren van de Afrika Cup, waarin zij in de finale na penalty's te sterk waren voor Libië.

Ghana accessoires en cadeaus

Daarnaast zijn ook vele fan t-shirts verkrijgbaar die ook allen in het teken staan van ''The Black Stars''. Uiteraard ontbreken Ghana accessoires niet. Subside Sports, het grootste aanbod Ghana voetbalshirts en merchandising wereldwijd!