Manchester United

Manchester United voetbalshirt, tenue, t-shirts, trainingskleding en nog meer merchandising

In onze shop kan je alle voetbalshirts van Manchester United kopen, evenals de Manchester United trainingskleding. In onze shop vind je Manchester United trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Manchester United merchandising. De Manchester United voetbalshirts en trainingskleding zijn verkrijgbaar in zowel volwassen maten als kindermaten. Bovendien heb je de mogelijkheid om jouw Manchester United voetbalshirt te voorzien van officiële Premier League van sterspelers of een eigen naam en nummer.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 256

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 256

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles over het Manchester United voetbalshirt

Manchester United werd in 1878 opgericht als Newton Heath LYR Football Club. Pas in 1902 veranderde de club haar naam in Manchester United. De eerste shirtkleuren van Newton Heath LYR Football Club werden groen en goud. Sindsdien hebben de tenuekleuren van Manchester veel wijzigingen ondergaan. In de periode 1887-1993 was het shirt opgedeeld in een rood en wit vlak en waren de shorts en kousen blauw. Een seizoen erna was de oude shirtkleur weer hersteld, maar bleven de shorts en kousen echter ongewijzigd. Een jaar later werd de kleur van het Manchester United shirt echter weer gewijzigd. Groen was de hoofdkleur en aan het shirt werd een wit short en zwarte kousen toegekend. Ook deze tenuesamenstelling was maar van korte duur. In 1896 kreeg Manchester United een geheel wit shirt maar blauwe shorts en kousen. Pas in 1902 werd de hoofdkleur van het shirt rood, al was het voetbalshirt in de tussentijd(1922-1934) nog wel eenmaal wit. Het duurde echter nog lang voordat de club de bijnaam ''Red Devils'' kreeg. Een rugbyteam uit de buurt Salford had deze naam namelijk tijdens een toernooi gedurende de jaren '30. Nike was al ruim 12 jaar kledingsponsor van Manchester United. Ook Umbro, Adidas en Admiral hebben deze functie vervuld. Sinds 2015 is Adidas opnieuw hoofdkledingsponsor van Manchester United. Chevrolet is sinds 2014 hoofdsponsor van Manchester United. Per jaar zal Manchester United 80 miljoen pond gaan opstrijken. Chevrolet zal Manchester United minimaal tot 2017 gaan sponsoren. Manchester United wordt beschreven als een wereldwijd merk. De waarde van de club trademark wordt gewaardeerd op 415 miljoen pound. Real Madrid volgt als tweede op de lijst met waarde voor het merk.

Manchester United shirt en tenue 2017-2018

Adidas is sinds 2015-2016 kledingsponsor van Manchester United en zal dit in ieder geval tot 2025 blijven. Manchester United speelt haar thuiswedstrijden op Old Trafford in Manchester en komt dit seizoen uit in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League. De kleur van het Manchester United shirt is rood. Hieruit is ook de bijnaam van Manchester United afgeleid; ''The Red Devils''. Echter is rood niet altijd de clubkleur geweest van Manchester United. De voetbalshirts waren in het verleden groen en geel gekleurd. Dit was in de tijd dat Manchester United nog de naam Newton Heath had. Het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2017-2018 dit jaar is geïnspireerd door historische shirts uit de geschiedenis van de club. De shirtsponsor van United is Chevrolet. Sinds 2014-2015 versiert het automerk de voetbalshirts van Manchester United. Het shirt is geheel rood met een klassieken henley collar met twee knoopjes. Op de schouders bevinden zich drie witte adidas strepen. Het nieuwe uitshirt van Manchester United is overwegend graniet grijs/zwart met een all-over print over het shirt. Deze print wordt gekenmerkt door de geometrische vormen en is geïnspireerd door de print op de uitshirts van de club in de periode 1990-1992. Destijds was Umbro nog kledingsponsor van de club. Het derde shirt is dit jaar een ode aan het winnen van de Europa Cup I in 1968. Destijds won United als eerste Engelse club ooit de Europa Cup I. Sterren van dit elftal waren onder andere Denis Law, George Best en Charlton. Deze staan in een gepixelde afbeelding op het shirt. Bovendien staat de manager van destijds op dit shirt: Matt Busby. Deze print is geïnspireerd door een beeld voor Old Trafford. Het shirt is geheel grijs met donker grijze accenten in de v-hals en de bies. Naast de shirts scoor je bij Subside Sport ook het nieuwste voetbalbroekje en kousen zowel voor volwassenen en kinderen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of één van de spelers. Wij gebruiken hiervoor de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Manchester United dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Ook kan jij jouw shirt laten voorzien van de officiële Premier League Badges op beide mouwen!

Manchester United voetbalshirt met officiële bedrukking

Natuurlijk kan jij je Manchester United voetbalshirt bij Subside Sports ook laten bedrukken met een Premier League badge. Verder kan het shirt voorzien worden van nog meer badges. Denk aan de Premier League champions badge. De voetbalshirts worden tevens aangeboden in damesversie en kindermaten. Verder bevat de Subside Sports Manchester United fanshop ook een uitgebreide collectie voetbalshirts van de vroegere jaren. De voetbalshirts zijn gebaseerd op de voetbalshirts van de jaren 94 en 99. Ook deze voetbalshirts kunnen bedrukt worden met namen van vroegere sterspelers als Beckham. De uitgebreide collectie voetbalshirts wordt nog eens aangevuld met een aantal retro shirts van het merk Score Draw. Deze retro shirts zijn gebaseerd op de officiële wedstrijdshirts van Manchester United tijdens het jaar '85 en '96. Wil jij ook schitteren in het Manchester United shirt net als Pogba, Ibrahimović, Martial, Blind en Rashford? Bij Subside Sports koop je makkelijk jouw identieke shirts van de spelers. Wij hebben namelijk alle cijfers en letters van officiële Premier League bedrukking op voorraad, zodat we elk Manchester United shirt er uit kunnen laten zien als het shirt van jouw favoriete speler!

Manchester United shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Manchester United voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Manchester United KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Manchester United voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je Inclusief officiële bedrukking van sterren als Pogba, Ibrahimović, Martial, Blind en Rashford. Dit betekent dat je ook het Manchester United voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Manchester United trainingskleding en t-shirts

Check ook de nieuwste trainingskleding van Manchester United, zoals het nieuwste trainingspak, trainingsshirt, presentatiepak, trainingsjack, anthem jack of andere kleding. Deze trainingskleding draagt de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit betreft de officiële kleding van Adidas. Wil je een goedkoper alternatief voor de trainingskleding? Check dan ook ons uitgebreide aanbod aan t-shirts van de club, zoals bijvoorbeeld de fan t-shirts van Ibrahimovic!

Manchester United accessoires en cadeaus

In deze fanshop vind je tevens een uitgebreide collectie Manchester United accessoires. De Iphone hoesjes, dekens, wristbands, vlaggen, handdoeken en ballen ontbreken uiteraard niet. Subside Sports, het grootste aanbod Manchester United voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Officiële Manchester United bedrukking

Check hier de officiële Premier League van Manchester United bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Manchester United. Dit betreffen bedrukkingen die de sterspelers van de Manchester United club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreffen uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Manchester United legendes. Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!