Manchester United

Manchester United voetbalshirt, tenue, t-shirts, trainingskleding en nog meer merchandising

In onze shop kan je alle voetbalshirts van Manchester United kopen, evenals de Manchester United trainingskleding. In onze shop vind je Manchester United trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Manchester United merchandising. De Manchester United voetbalshirts en trainingskleding zijn verkrijgbaar in zowel volwassen maten als kindermaten. Bovendien heb je de mogelijkheid om jouw Manchester United voetbalshirt te voorzien van officiële Premier League van sterspelers of een eigen naam en nummer.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 177

per pagina
 1. Manchester United Shirt Uit 2023-2024 + Rashford 10
  Prijs € * 124,90 Je bespaart € * 25,00 (20%) Onze Prijs € * 99,90
 2. Manchester United Shirt Uit 2023-2024
  Prijs € * 99,95 Je bespaart € * 30,00 (30%) Onze Prijs € * 69,95
 3. Manchester United Shirt Uit 2023-2024 + Martinez 6
  Prijs € * 124,90 Je bespaart € * 30,00 (24%) Onze Prijs € * 94,90
 4. Manchester United Shirt Uit 2023-2024 + Garnacho 17
  Prijs € * 124,90 Je bespaart € * 25,00 (20%) Onze Prijs € * 99,90
 5. Manchester United Shirt Uit 2023-2024 + Mount 7
  Prijs € * 124,90 Je bespaart € * 30,00 (24%) Onze Prijs € * 94,90
 6. Manchester United Shirt Uit 2023-2024 + Antony 21
  Prijs € * 124,90 Je bespaart € * 25,00 (20%) Onze Prijs € * 99,90
 7. Manchester United Shirt Uit 2023-2024 + B. Fernandes 8
  Prijs € * 124,90 Je bespaart € * 30,00 (24%) Onze Prijs € * 94,90
 8. Manchester United Shirt Uit 2023-2024 + Casemiro 18
  Prijs € * 124,90 Je bespaart € * 30,00 (24%) Onze Prijs € * 94,90
 9. Manchester United Voetbalbroekje Thuis 2022-2023
  Prijs € * 44,95 Je bespaart € * 10,00 (22%) Onze Prijs € * 34,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 177

per pagina

Alles over het Manchester United voetbalshirt

Manchester United werd in 1878 opgericht als Newton Heath LYR Football Club. Pas in 1902 veranderde de club haar naam in Manchester United. De eerste shirtkleuren van Newton Heath LYR Football Club werden groen en goud. Sindsdien hebben de tenuekleuren van Manchester veel wijzigingen ondergaan. In de periode 1887-1993 was het shirt opgedeeld in een rood en wit vlak en waren de shorts en kousen blauw. Een seizoen erna was de oude shirtkleur weer hersteld, maar bleven de shorts en kousen echter ongewijzigd. Een jaar later werd de kleur van het Manchester United shirt echter weer gewijzigd. Groen was de hoofdkleur en aan het shirt werd een wit short en zwarte kousen toegekend. Ook deze tenuesamenstelling was maar van korte duur. In 1896 kreeg Manchester United een geheel wit shirt maar blauwe shorts en kousen. Pas in 1902 werd de hoofdkleur van het shirt rood, al was het voetbalshirt in de tussentijd (1922-1934) nog wel eenmaal wit. Het duurde echter nog lang voordat de club de bijnaam ''Red Devils'' kreeg. Een rugbyteam uit de buurt Salford had deze naam namelijk tijdens een toernooi gedurende de jaren '30. Nike was al ruim 12 jaar kledingsponsor van Manchester United. Ook Umbro, Adidas en Admiral hebben deze functie vervuld. Sinds 2015 is Adidas opnieuw hoofdkledingsponsor van Manchester United. Chevrolet was van 2014 tot 2021 hoofdsponsor van Manchester United. Sinds de zomer van 2021 is TeamVieuwer zal Manchester United minimaal tot de zomer van 2026 gaan sponsoren.

Manchester United shirt en tenue

Adidas is sinds 2015-16 kledingsponsor van Manchester United en zal dit in ieder geval tot 2025 blijven. Manchester United speelt haar thuiswedstrijden op Old Trafford in Manchester en komt dit seizoen uit in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa. De kleur van het Manchester United shirt is traditioneel rood. Hieruit is ook de bijnaam van Manchester United afgeleid; ''The Red Devils''. Echter is rood niet altijd de clubkleur geweest van Manchester United. De voetbalshirts waren in het verleden groen en geel gekleurd. Dit was in de tijd dat Manchester United nog de naam Newton Heath had. De shirts van de laatste jaren zijn overwegend rood en bevatten zwarte en witte details. De shirtsponsor van United is TeamViewer. Sinds 2021-2022 versiert het merk de voetbalshirts van Manchester United. Op de linkerborst uiteraard het logo van Man Utd. De uitshirts van Manchester United zijn veelal in het wit of blauw. Vaak is Manchester United ook in het bezit van een 3e shirt. Naast de voetbalshirts scoor je bij Subside Sport ook het nieuwste voetbalbroekje en kousen zowel voor volwassenen en kinderen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of één van de spelers. Wij gebruiken hiervoor de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Manchester United dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Ook kan jij jouw shirt laten voorzien van de officiële Premier League Badges op beide mouwen!

Manchester United voetbalshirt met officiële bedrukking

Natuurlijk kan jij je Manchester United voetbalshirt bij Subside Sports ook laten bedrukken met een Premier League badge. Verder kan het shirt voorzien worden van nog meer badges. De voetbalshirts worden tevens aangeboden in damesversie en kindermaten. Verder bevat de Subside Sports Manchester United fanshop ook een uitgebreide collectie voetbalshirts van de vroegere jaren. De vintage voetbalshirts zijn gebaseerd op de voetbalshirts van de jaren '90. Ook deze voetbalshirts kunnen bedrukt worden met namen van vroegere sterspelers als Beckham en Cantona. De uitgebreide collectie voetbalshirts wordt nog eens aangevuld met een aantal retro shirts van het merk Score Draw. Deze retro shirts zijn gebaseerd op de officiële wedstrijdshirts van Manchester United tijdens het jaar '85 en '96. Wil jij ook schitteren in het Manchester United shirt net als Ronaldo, Pogba, Rashford, Sancho, Varane, Maguire en Fernandes? Bij Subside Sports koop je makkelijk jouw identieke shirts van de spelers. Wij hebben namelijk alle cijfers en letters van officiële Premier League bedrukking op voorraad, zodat we elk Manchester United shirt er uit kunnen laten zien als het shirt van jouw favoriete speler!

Manchester United shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Manchester United voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Manchester United KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Manchester United voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je Inclusief officiële bedrukking van sterren als Ronaldo, Sancho, Pogba, Rashford, Van de Beek, Maguire en Fernandes? Dit betekent dat je ook het Manchester United voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Manchester United trainingskleding en t-shirts

Check ook de nieuwste trainingskleding van Manchester United, zoals het nieuwste trainingspak, trainingsshirt, presentatiepak, trainingsjack, anthem jack of andere kleding. Deze trainingskleding draagt de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Dit betreft de officiële kleding van Adidas. Wil je een goedkoper alternatief voor de trainingskleding? Check dan ook ons uitgebreide aanbod aan t-shirts van de club, zoals bijvoorbeeld de fan t-shirts van Cantona, Beckham, Scholes, Ibrahimovic, Solskjaer!

Manchester United accessoires en cadeaus

In deze fanshop vind je tevens een uitgebreide collectie Manchester United accessoires. De Iphone hoesjes, dekens, wristbands, vlaggen, handdoeken en ballen ontbreken uiteraard niet. Subside Sports, het grootste aanbod Manchester United voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Officiële Manchester United bedrukking

Check hier de officiële Premier League van Manchester United bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Manchester United. Dit betreffen bedrukkingen die de sterspelers van de Manchester United club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreffen uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Manchester United legendes. Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!