Lazio

Lazio Roma voetbalshirts

Bestel hier direct de nieuwste Macron Lazio Roma voetbalshirts voor kinderen en volwassenen. In deze tenues speelt SS Lazio de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden dit seizoen. SS Lazio speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico in Rome en is in 1900 opgericht. Het thuisshirt is zoals altijd traditioneel licht blauw en de twee andere uitshirts hebben en donkere kleur. Alle SS Lazio tenues kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de competitiebadges. Check hier ook goedkope t-shirts en hoodies van de club!
in aflopende volgorden

33 Items

per pagina
  1. DANKE MIRO Transfer
    € * 10,00
in aflopende volgorden

33 Items

per pagina

Alles over Lazio Roma

Sportiva Lazio, de volledige naam van de club uit Rome, werd opgericht op 9 januari 1900. Als kleuren kozen de oprichters de blauw/witte combinatie uit de Griekse nationale vlag, de kleuren die nog steeds de clubkleuren vertegenwoordigen. Echter heeft de samenstelling van de kleuren op het shirt wel een ontwikkeling ondergaan. In de beginjaren was het shirt ingedeeld met verschillende lichtblauwe en witte vlakken. Na enige tijd besloot Lazio Roma te kiezen voor een shirt dat nu nog gedragen wordt. In eerste instantie hield de groep zich enkel bezig met marathons, maar na 2 jaar werd ook het voetbalspel bij Lazio geïntroduceerd. Daarmee werd Lazio Roma de eerste voetbalclub in de Italiaanse hoofdstad Rome. Thuisbasis voor de club uit Rome werd het Olympisch stadion in Rome.

Lazio Roma shirt en tenue

Het Lazio Roma thuisshirt is zoals altijd traditioneel overwegend licht blauw van kleur en bevat witte details. De rechter borst bevat het logo van Macron en op de schouders staan de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. Op de linker borst het logo van de Italiaanse voetbalclub. De SS Lazio uitshirts bevatten vaak een lichte kleur zoals wit. Het logo van Macron prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de club. Het Lazio Roma derde shirts zijn over het algemeen donker van kleur. De nieuwe Lazio Roma voetbalshirts en tenues zijn zowel beschikbaar voor kinderen als voor volwassenen en kunnen worden bedrukt met een eigen naam en nummer

Lazio Roma voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle Lazio Roma voetbalshirts kunnen worden voorzien van officiële printing of Fan Style printing van sterspelers. Verder is het ook mogelijk om het Lazio Roma shirt te voorzien van een Serie A badge. Naast de voetbalshirts van Lazio Roma bieden wij ook het gehele tenue aan, waardoor je dus ook in het bezit kan komen van de Lazio Roma shorts en kousen, zowel in volwassen als in kindermaten.

Lazio Roma shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Lazio Roma voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Lazio Roma KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Lazio Roma voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je inclusief officiële bedrukking van sterspelers. Dit betekent dat je ook het Lazio Roma voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Lazio Roma trainingskleding en t-shirts

In de Lazio Roma fanshop van Subside Sports worden ook verschillende training wear items te koop aangeboden zoals trainingspakken en polo's. Deze kleding wordt gedragen tijdens de trainingen, warming up en in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2019-2020. De Lazio Roma fanshop bevat bovendien een brede selectie officiële spelers versie shirts, welke voetbalshirts van Lazio Roma van vroegere jaren representeren. Zo zijn officiële wedstrijdshirts van de jaren 92-98 verkrijgbaar. Subside Sports, het grootste aanbod Lazio Roma voetbalshirts wereldwijd!