Frankrijk

Frankrijk voetbalshirt, tenue, trainingskleding, t-shirts en andere merchandising

Bestel hier het Frankrijk shirt en tenue voor kinderen en volwassenen. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het Franse nationale elftal de wedstrijden tijdens het EURO 2020 en de periode 2020-2022. Hier vind je ook het bijbehorende voetbalbroekje en de kousen. Alle voetbalshirts kunnen bedrukt worden met een eigen naam en nummer. Check hier ook de nieuwste trainingskleding, zoals het trainingspak, trainingsshirt, warming-up shirt, training top en trainingsbroek. Daarnaast hebben we goedkope retro shirts en t-shirts op voorraad, evenals andere merchandising, zoals shawls, vlaggen en andere accessoires.

in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 232

per pagina
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 232

per pagina

Alles over het Frankrijk voetbalshirt

De Federation Francaise de football is verantwoordelijk voor het Franse voetbalelftal. Les Bleus kennen een succesvolle voetbalhistorie. Twee maal werd het Europees Voetbal door de Haantjes gewonnen. Frankrijk verzekerde zich eenmaal van de Wereldtitel. In 1984 en 2000 won Frankrijk het Europees Kampioenschap. In 2000 versloeg Les Bleus in de finale Italië waar Trezeguet erg belangrijk was. Sterspeler Zidane werd speler van het toernooi. In 1998 sleepte Frankrijk de Wereldtitel ten koste van Brazilië binnen. Ook in deze finale was Zinedine Zidane bepalend. Met 2 goals leidde hij Frankrijk naar de eerste Wereldtitel ooit. De bijnaam van Frankrijk is niet voor niks Les Bleus. De Fransen spelen sinds de oprichting van het Franse nationale elftal altijd al in een blauw voetbalshirt. Normaal gesproken draagt het Franse voetbalelftal een wit short en rode kousen. Dit kan af en toe nog weleens veranderen. De kleurencombinatie van het Frankrijk voetbaltenue is gebaseerd op de Franse nationale vlag. De Franse nationale voetbalbond wordt sinds 2011 gesponsord door Nike. Nike zal tot minimaal 2018 kledingsponsor van Frankrijk zijn. Hiervoor vervulde Adidas lang de functie van kledingsponsor. Het Duitse merk Adidas was sinds 1972 kledingleverancier van Frankrijk. Hiervoor had Le Coq Sportif deze functie. In 1978 werkte Frankrijk een wedstrijd af in een wel heel apart voetbalshirt. Op het WK in dat jaar moest Frankrijk het opnemen tegen Hongarije. Beide teams wilden echter de wedstrijd in witte voetbalshirts afwerken. Omdat Frankrijk geen andere voetbalshirts had meegenomen besloot het om gedurende de wedstrijd voetbalshirts van Club Atletico Kimberley te dragen. Zo speelde Frankrijk niet in een blauw of wit shirt, maar in een groen-wit gestreept voetbalshirt.

Frankrijk WK shirt en Frankrijk EK voetbalshirts

Het thuisshirt van Les Bleus is zoals altijd geheel blauw. Op de borst prijken de logo's van de FFF en kledingsponsor Nike. Boven het logo van de voetbalbond prijken twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Het short van het tenue zijn vaak wit of blauw van kleur. De Frankrijk uitshirts zijn meestal in wit en soms in het rood.

Frankrijk shirt met officiële bedrukking

De shirts van Les Bleus kan je bij ons laten bedrukken met de officiële bedrukking van sterren als Pogba, Kanté, Griezmann, Martial, Varane of andere spelers. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Frankrijk op het shirt dragen. Deze printing bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de speler. Wil je je Frankrijk shirt voorzien van een eigen naam en nummer? Dat is geen enkel probleem. Ook dit is mogelijk. Hiervoor gebruiken we de Frankrijk Fan Style bedrukking. Deze zogenaamde Fan Style bedrukking is in kleur, lettertype en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer bevat aan de onderkant niet het logo van de voetbalbond. Verder is deze bedrukking dus geheel identiek aan de officiële bedrukking. Ook beschikken we over de officiële bedrukking en respect badge, welke bedrukt kan worden op de Frankrijk voetbalshirts. Deze badges draagt het nationale elftal op de mouwen tijdens het toernooi.

Frankrijk trainingsshirt, trainingspak en t-shirts

Uiteraard hebben we ook de nieuwste Nike Frankrijk trainingskleding. Hierin traint het nationale elftal van Frankrijk in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden naar het WK, EK en Nations League wedstrijden. De trainingscollectie van Frankrijk bestaat uit een trainingsshirt, pre match top, trainingspak en drill top. Verder bevat onze Frankrijk collectie verschillende t-shirts en sweater welke ideaal zijn om Les Bleus in aan te moedigen tijdens grote toernooien als een WK of EK. Bovendien bevat onze Frankrijk collectie t-shirts welke een ode zijn aan Frankrijk sterspelers van weleer. Check onder andere de speciale t-shirts van sterren als Zidane of Platini of de team t-shirts en sweaters van spelers van de huidige selectie van Les Bleus. Perfect om casual te dragen en het nationale elftal in aan te moedigen.

Frankrijk voetbalshirt en tenue voor kinderen

Naast onze uitgebreide Frankrijk collectie voor volwassenen, hebben we een uitgebreid aanbod voor kinderen. In deze categorie vind je het nieuwste Frankrijk voetbalshirt en tenue voor kinderen. Dit betreft het nieuwste tenue van Frankrijk. In deze categorie vind je bovendien het Frankrijk trainingspak, trainingsshirt of t-shirt voor kinderen. Het shirt van Les Bleus voor kinderen kan ook bedrukt worden met een eigen naam en nummer.

Frankrijk accessoires

Wil je het nationale elftal van Frankrijk aanmoedigen met goedkopere merchandising? Check dan ons uitgebreide aanbod aan Frankrijk merchandising zoals shawls, vlaggen, SoccerStarz, ballen, mokken, sleutelhangers of andere goedkopere Frankrijk producten.

Frankrijk retro voetbalshirt

De Frankrijk fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Frankrijk voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '50, '60 en '70. Ook bezit de Subside Sports retro shop van Frankrijk officiële spelersversie voetbalshirts. Verder zijn in de retro shop van Subside Sports Frankrijk track jackets te vinden. Deze track jackets zijn gebaseerd op de vroegere trainingsjacks van Frankrijk. Dit betreffen shirts en jacks van merken als Retake, Scoredraw en COPA.