Napoli

SSC Napoli voetbalshirts, retro shirts en t-shirts

Check hier het Napoli thuisshirt en uitshirt voor komend seizoen, maar ook Napoli retro shirts, speciale t-shirts en oudere voetbalshirts van Napoli. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse merk Kappa kledingsponsor van Napoli en staat ook op de rechter borst van de shirts van de Italiaanse club. Vind hier ook de Napoli retro shirts uit de succesvolle jaren '80, toen Maradona de club diende. Of laat je voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van (oud)sterren als Higuain, Mertens, Hamsik, Maradona en Insigne. Ben je op zoek naar goedkopere Napoli shirts? Check dan de voetbalshirts van oudere seizoenen of de Napoli t-shirts van Retake.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 106

per pagina
  1. Napoli Authentic 3e Shirt 2018-2019
    Prijs € * 89,95 Je bespaart € * 15,00 (17%) Onze Prijs € * 74,95
  2. Napoli Summer Camp Keeperstenue
    Prijs € * 89,95 Je bespaart € * 40,00 (44%) Onze Prijs € * 49,95
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 106

per pagina

Alles over het SSC Napoli voetbalshirt

Check hier de nieuwste Napoli voetbalshirts met onder andere het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor komend seizoen. SSC Napoli is in 1926 opgericht als Associazione Calcio Napoli en heeft nu de naam SSC Napoli, wat staat voor Societa Sportiva Calcio Napoli. Thuishaven van de club is het Stadion San Paolo in Napels. Omdat Napels een kustplaats aan de Golf van Napels in Italië is, waren de clubkleuren vanaf de oprichting al direct bekend: blauw. Toen de club opgericht werd, kwamen verschillende kleuren blauw in het voetbalshirts terug, echter sinds de jaren '30 werd de belangrijkste clubkleur van Napoli azuur blauw, wat langzaam aan veranderde naar een lichter blauwe kleur. Het logo van Napoli wordt gekenmerkt door de de grote N in het midden van het logo.

Napoli voetbalshirt en tenue

Het Napoli shirt voor aankomend seizoen heeft het gebruikelijke design. Het shirt is licht blauw van kleur met witte details. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de in 1926 opgerichte club. Op het midden van het tenue staan de namen van de sponsors en de achterkant van het shirt bevat het logo van subsponsor KIMBO. De Napoli uitshirts is vaak in het wit of in het geel. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders. Deze trademark tekens worden gekenmerkt door de twee poppetjes die tegen elkaar aan zitten. Op de linker borst prijkt het logo van Napoli. Verder staan er weer de nodige sponsoren op het shirt. Het Napoli 3e shirt is veelal donker van kleur. Napoli heeft soms zelfs ook nog een vierde shirt. Dit shirt is vaak geïnspireerd op de geschiedenis van de club. De nieuwe Napoli voetbalshirts en tenues zijn zowel beschikbaar voor kinderen als voor volwassenen en kunnen worden bedrukt met een eigen naam en nummer

Napoli voetbalshirt met officiële bedrukking

Het is mogelijk de Napoli voetbalshirts te laten bedrukken met de officiële printing en Fan Style printing van (oud)sterspelers als Maradona, Lozano, Insigne, Mertens, Milik, Koulibaly. De Fan Style printing is identiek aan de officiële bedrukking in stijl, font en kleur. Alleen bevat deze printing niet het logo van de club uit Napels. In onze fanshop van Napoli zijn naast de voetbalshirts van Napoli ook de broekjes en kousen te vinden, zowel in kindermaten als in volwassen maten.

Napoli retro spullen en shirts

Uiteraard bevat de Napoli fanshop ook retro voetbalshirts. Deze retro voetbalshirts zijn gebaseerd op legendarische voetbalshirts van de club zoals de retro shirts van Retake en NR Nicola Raccuglia (Ennerre) van de jaren '80, welke ook wel gekenmerkt werden als het tijdperk Maradona. Deze Argentijnse held diende de club van 1984 tot 1991. Napoli werd zowel in 1987 als in 1990 kampioen van Italië en won in 1989 de UEFA Cup.

Napoli trainingskleding en t-shirts

Ben je op zoek naar de trainingskleding van Napoli? Ook voor de trainingspakken, trainingsshirts, t-shirts en andere merchandising van Napoli ben je in de Napoli fanshop aan het goede adres. Subside Sports: het grootste aanbod Napoli voetbalshirts en merchandising wereldwijd!