Officiële PSV voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in onze PSV fanshop. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van PSV kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirt, tenues en andere PSV merchandising.

27 Artikel(en)

per pagina

27 Artikel(en)

per pagina

Alles over PSV

Philips Sport Vereniging is opgericht op 31 augustus 1913 als een sportvereniging voor medewerkers van het bedrijf Philips. PSV maakt deel uit van de traditionele Nederlandse top-drie en werkt de thuiswedstrijden af in het Philips stadion. Niet vreemd ook dat Philips als hoofdsponsor vertegenwoordig is op de voetbalshirts van de club uit Eindhoven. Sinds de invoering van een hoofdsponsor op het shirt in het jaar 1982 komt Philips al terug op de voetbalshirts van PSV. De Eindhovenaren kennen een succesvolle historie. Zo wisten zij 21 maal de landstitel te veroveren en sleepten 1 maal de Europa Cup 1 binnen. Het thuisshirt van 2014-2015 bestaat uit 7 verticale banen waarvan er 3 rood zijn en 4 wit. Dit is sinds 2000 al in de meeste gevallen zo. Hiervoor is het thuisshirt van PSV ook vaak overwegend rood en overwegend wit geweest. Op de linkerborst komt het logo van de club terug en op de rechterborst het logo van kledingsponsor Nike. Het logo van de club bezit 2 kampioenssterren, verwijzend naar de verzamelde kampioensschappen. Nike heeft deze functie al vanaf 1995. Voor Nike was het Duitse Adidas kledingsponsor van de Noord-Brabanders. Ook Le Coq Sportif heeft de functie van kledingsponsor gehad. Het thuisshirt 2014-2015 heeft een ronde zwarte hals waarin een dichte zwarte v in zit verwerkt. In de binnenzijde van deze hals staat de tekst “Eendracht maakt macht” gedrukt. De bies aan de uiteinden van de mouwen is ook zwart. Het uitshirt van de Eindhovenaren voor het seizoen 2014-2015 is overwegend wit. Het shirt wordt versierd met blauwe en grijze details en ook op dit voetbalshirt komen details van het thuisshirt terug. De slogan, het logo van Nike en het logo van de club komen op dezelfde plekken terug. De voetbalshirts zullen worden gedragen gedurende thuis- en uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League in het seizoen 2014-2015. PSV is in de Europa League ingedeeld bij Dinamo Moskou, Panathinaikos en Estoril. In de voetbalshirts schitteren sterren als Depay, Wijnaldum, Bruma, Rekik en Narsingh.

Daarnaast kan je in onze PSV fanshop accessoires van de club als bekers, dekbedden, kussenslopen en pyjama’s kopen. Subside Sports: het grootste aanbod PSV merchandising en voetbalshirts wereldwijd!