Ivoorkust voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Ivoorkust fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Ivoorkust kopen, evenals fanshirts en accessoires.

18 Artikel(en)

per pagina

18 Artikel(en)

per pagina

Ivoorkust voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

De Fédération Ivoirienne de Football is opgericht in 1960. In 1960 sloot het zich ook aan bij de CAF. Een jaar later voegde de Ivoriaanse voetbalbond zich bij de FIFA. De prijzenkast van het Ivoriaanse voetbalelftal telt slechts 1 prijs. In 1992 verzekerden de Ivorianen zich van de Afrika Cup. Op een WK kwam Ivoorkust nimmer tot de volgende ronde. Aankomende zomer neemt Ivoorkust voor de derde maal deel aan een WK. Aankomende zomer in Brazilië zijn zij in poule C gekoppeld aan Colombia, Griekenland en Japan. Het thuisshirt dat aankomende zomer in Brazilië gedurende thuiswedstrijden gedragen zal gaan worden is overwegend oranje. Het voetbalshirt staat in het teken van de Ivoriaanse bijnaam ''Oranje Olifanten'' en is volledig oranje gekleurd. Details van deze bijnaam komen op het thuisshirt tot uitdrukking rondom de schouders, mouwen en oksels. Het voetbalshirt is door de jaren altijd oranje geweest en wordt in 2014 gesponsord door PUMA. PUMA doet dit al vanaf 2006. Hiervoor was Uhlsport kledingsponsor van ''De Oranje Olifanten''. Het logo van PUMA komt op het voetbalshirt verschillende malen terug. Zo is het logo op de mouwen en rechterborst gepositioneerd. Het logo dat ook een olifant bezit is voorzien van een kampioensster, verwijzend naar de gewonnen Afrika Cup titel in 1992. Het thuisshirt van Ivoorkust wordt daarnaast gekenmerkt door een ronde hals. Het uitshirt 2014-2015 van Ivoorkust ziet er met uitzondering van de kleur exact hetzelfde uit. Het Ivoorkust uitshirt 2014-2015 is overwegend groen. De Ivoorkust voetbalshirts kunnen worden voorzien worden van officiële printing van sterspelers Doumbia en Drogba. Ook kunnen de shirts voorzien worden van een WK transfer.

De Ivoorkust Fanshop van Subside Sports biedt daarnaast ook fan t-shirts aan die op hun beurt ook verwijzen naar de bijnaam ''De Oranje Olifanten''. Uiteraard ontbreken Ivoorkust accessoires niet. Subside Sports, het grootste aanbod Ivoorkust voetbalshirts en merchandising wereldwijd!