Officiële Premier League voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in de officiële Premier League fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je de voetbalshirts van alle Premier League teams kopen, evenals trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 1147

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 1147

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles over de Premier League

De Premier League is de hoogste Engelse divisie en behoort tot een van de meest aantrekkelijke competities wereldwijd. De Premier League werd in het seizoen 1992-1993 opgericht. Manchester United veroverde als eerste Engelse club de Premier League. Tevens zijn "The Red Devils" recordkampioen met 13 landstitels. Andere clubs die de Premier League wonnen waren Arsenal, Chelsea, Manchester City en Blackburn Rovers. Opmerkelijk is dat Liverpool nog nooit de Premier League won, terwijl zij wel 18 maal de Engelse landstitel veroverde. De voormalig Engelse topspitsen Andy Cole en Alan Shearer scoorden de meeste treffers in een seizoen, 34 goals.

In de Premier League fanshop van Subside Sports kan elk voetbalshirt voorzien worden van de officiële Premier League printing van sterspelers als Di Maria, Falcao, Balotelli, Gerrard, Silva, Toure, Fabregas, Diego Costa en nog veel meer! Ook heeft u de mogelijkheid om uw Premier League voetbalshirt te voorzien van een eigen naam en nummer! Ook dan wordt de officiële Premier League printing aangebracht.

Subside Sports, het grootste assortiment Premier League voetbalshirts wereldwijd!