Leicester City voetbalshirt en t-shirts

Check hier het nieuwste Leicester City Puma voetbalshirt! Deze voetbalshirts kunnen worden voorzien van de officiële Premier League bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van Leicester City zoals Vardy, Mahrez, Huth, Okazaki of Kante! Of check de speciale en goedkopere Leicester Retake t-shirts met daarop een vintage logo en de namen en nummers van deze spelers. Deze t-shirts zijn zowel beschikbaar voor volwassenen als voor KIDS!

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 78

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 78

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alles over het Leicester City voetbalshirt

Check hier alles over het Leicester voetbalshirt of tenue. De Engelse voetbalclub Leicester City werd opgericht in 1884. De club werd opgericht onder de naam Leicester Fosse, omdat ze aan de Fosse Road speelden. In 1890 voegde Leicester City zich bij de Football Association en na vier jaar werd de club toegelaten voor de tweede divisie. In 1971 promoveerde Leicester City van de tweede divisie naar de Premier League, dit wegens de verplichtingen van landkampioen Arsenal die Europees moest spelen. In 2016 kroonde Leicester City zich als de kampioen van Engeland, zij wonnen de Premier League. De clubkleuren van het shirt waren overwegend royal blauw met witte shorts en royal blauwe kousen. De eerste shirtsponsor van Leicester City was Ind Coope in 1983 een Britse horeca- en brouwbedrijf. Leicester City heeft de bijnaam “The Foxes”. The Foxes stapte over van sponsor naar Walkers Crisps in 1987. Hier hadden ze een lange sponsorrelatie tot 2001. Het huidige badge wat vanaf 1992 gebruikt wordt op de Leicester City shirt is een vos hoofd bedekt op een ganzerik. In het seizoen van 2009-10, wat de 125 jarige bestaand van Leicester City was, had de club geen hoofdsponsor op het thuisshirt. Op het voetbalshirt werd de ‘125 Years’ vertoond, voor het 125 jubileum van de club. Leicester City heeft door de jaren heeft veel shirtsponsors gehad. Het eerste voetbal shirt dat door Bukta werd gefabriceerd 1962-64. Puma is de huidige shirtsponsor van Leicester City. King Power is het Thaise bedrijf in Duty-free shoppoing, is de sponsor die op het voetbalshirt schittert. Vorige kledingsponsor waren Burrda (2010-12) Joma (2009-10) Jako (2007-09) JJB (2005-07 Le Coq Sportif (2000-05). Het stadion is vernoemd naar de clubsponsor van de club King Power Stadium, Leicester City speelt al sinds 2002 in dit stadion.

Leicester City shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2017-2018 is een combinatie van traditioneel en modern. De traditionele accenten komen terug in de klassieke henley collar van het shirt en in de dunne verticale pinstripes over het shirt. De henley collar bevat een blauwe knoop. Verder is het shirt geheel blauw en bevat het een flitsende gouden strip over de schouders en mouwen. Deze gouden strip is verdeeld in kleine ruiten. De gouden details van het shirt komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst van het nieuwe tenue is uitgerust met het logo van kledingsponsor Puma. De ''cat'' uit het logo van de club komt in het goud ook weer terug op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de in 1884 opgerichte club. Hoofdsponsor KING POWER versiert het midden van het nieuwe Leicester tricot. Het Leicester City uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen geheel zwart en wordt gekenmerkt door de dunne pinstripes over het shirt. Verder bevat het nieuwe shirt ook gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de strip over de schouders en mouwen. Deze strip bevat het zogenaamde gradient design. Dit betekent dat de band is verdeeld in dunne gouden cirkels. Op het midden van de strip worden deze onderbroken door het embleem van Puma. Het logo van de Duitse kledingsponsor prijkt bovendien op de rechter borst. Het nieuwe 3e shirt van Leicester City is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in een dunne lijn in de v-hals en in het gradient design over de schouders en mouwen. Over de schouders en mouwen bevindt zicht een strip, welke is verdeeld in dunne, blauwe stippen. Naast de shirts scoor je bij Subside Sport ook het nieuwste voetbalbroekje en kousen zowel voor volwassenen en kinderen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of één van de spelers. Wij gebruiken hiervoor de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Leicester City dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Ook kan jij jouw shirt laten voorzien van de officiële Premier League Badges op beide mouwen!

Leicester voetbalshirt met officiële bedrukking

Wil jij ook schitteren in het Leicester City shirt net als Vardy, Ulloa, King, Mahrez en Morgan? Bij Subside Sports koop je makkelijk jouw identieke shirts van de spelers. Wij hebben namelijk alle cijfers en letter van officiële Premier League bedrukking op voorraad, zodat we elk Leicester City shirt er uit kunnen laten zien als het shirt van jouw favoriete speler! Alle Leicester City shirt, zowel met korte als lange mouwen en zowel voor kinderen als volwassenen, kunnen worden bedrukt met de naam en het nummer van één van de Leicester spelers. Check hier ook het Leicester City shirt met de officiële badges op de mouwen.

Leicester City shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Leicester City voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Leicester City KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Leicester City voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je Inclusief officiële bedrukking van sterren als Vardy, Ulloa, King, Mahrez en Morgan. Dit betekent dat je ook het Leicester City voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Leicester City accessoires en cadeaus

Koop bij Subside Sports ook een uitgebreid aanbod aan goedkope Leicester City producten of officiële merchandising, zoals een shawl, beker, of andere unieke Chelsea cadeaus en gifts. 

Officiële Leicester City bedrukking

Check hier de officiële Premier League van Leicester City bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Leicester. Dit betreffen bedrukkingen die de sterspelers van de Leicesterse club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreffen uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Leicester legendes. Van Vardy tot Huth! Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!