Officiële Serie A voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in de officiële Serie A fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je de voetbalshirts van alle Serie A teams kopen, evenals trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 513

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 513

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles over de Serie A

De Serie A is de hoogste Italiaanse divisie en behoort tot een van de meest aantrekkelijke competities wereldwijd. De Serie A werd in het seizoen 1929-1930 opgericht. Inter Milan veroverde als eerste Italiaanse club de Serie A. Inter Milan is tevens de enige Italiaanse club die vanaf de oprichting altijd in de Serie A uitkwam. Juventus heeft met 30 landstitels de meeste Italiaanse landskampioenschappen gewonnen. Naast Juventus en Inter Milan hebben ook AC Milan, Genoa FC, Torino, Bologna en AS Roma meerdere malen de Italiaanse landstitel veroverd. Francesco Totti is na Silvio Piola Italiaans topscorer aller tijden met in totaal 231 goals.

In de Serie A fanshop van Subside Sports kunnen voetbalshirts zowel met de officiële Serie A printing als met de Fan Style prinintg van sterspelers als Pogba, Pirlo, Totti, Strootman, Torres en nog veel meer worden voorzien! Ook heeft u de mogelijkheid om uw Serie A voetbalshirt te voorzien van een eigen naam en nummer!

Subside Sports, het grootste assortiment Serie A voetbalshirts wereldwijd!