Ajax

Officiële Ajax voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in onze Ajax fanshop. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Ajax kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Ajax merchandising.
in aflopende volgorden

10 Items

per pagina
in aflopende volgorden

10 Items

per pagina

Alles over het Ajax voetbalshirt

Ajax Amsterdam is opgericht op 18 maart 1900 en is een van de traditionele top-drie topclubs van Nederland. De Amsterdammers spelen sinds de oprichting van de Eredivisie onafgebroken in de hoogste Nederlandse divisie. De club werd opgericht door o.a. Floris Stempel in cafe Oost-Indië aan het begin van de Kalverstraat bij de Dam. Voor de naam Ajax werd onder andere 'Amsterdamsche' gezet om verwarring met ASC uit Oegstgeest te voorkomen. Ajax won in haar historie 33 maal de landstitel. De Europa Cup 1/Champions League werd 4 maal binnengesleept door De Godenzonen. Het Ajax thuisshirt is opgedeeld in 3 brede verticale banen, waarvan de 2 buitenste banen wit zijn en de middelste rood. Op het voetbalshirt stond tot en met het seizoen 2017-18 de naam van Aegon. Vanaf 2018-19 versiert Ziggo de voetbalshirts van Ajax. De overeenkomst met Ziggo loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2022. Deze functie had in het verleden ABN-AMRO als sponsor en deze heeft het langst als hoofdsponsor van de club uit Amsterdam op het shirt gestaan. ABN-AMRO had 17 jaar de eer dit te doen, waarna Ajax overging op Aegon. ABN-AMRO is op dit moment nog wel sponsor van de jeugdopleiding van Ajax. Ook Umbro was kledingsponsor en al 11 jaar verbonden aan de Amsterdamse club. Kappa, Le Coq Sportif en Puma hadden in het verleden ook deze functie.

Ajax shirts en tenues

Het Ajax thuisshirt voor komend seizoen heeft een traditioneel design. Het voetbalshirt van Ajax wordt zoals altijd gekenmerkt door de brede rode baan over het midden van het shirt en verder is het shirt geheel wit. Het shirt bevat evenals in de jaren '70 een rode crew neck. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders. De rechter borst van het nieuwe thuisshirt is uitgerust met het performance logo van adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2000 verbonden aan de club en blijft in ieder geval tot en met 2025 de tenues en trainingskleding. De linker borst bevat een badge met het oude embleem van Ajax. Boven deze badge prijken drie gouden kampioenssterren. Per tien kampioenschappen mag er in Nederland een ster aan het logo worden toegevoegd. Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt. Uiteraard bevat het nieuwe tenue van Ajax ook nog een verwijzing naar Amsterdam. Aan de achterkant van de kraag bevinden zich namelijk de drie Andreaskruizen.

Het nieuwe Ajax uitshirt voor dit seizoen bevat zwarte, blauwe en witte verticale banen. De kleur blauw werd door Ajax vaker gedragen in de geschiedenis van de club. Verder bevat het shirt de drie adidas strepen over de schouders. Het adidas logo staat op de rechterborst en de linkerborst bevat het embleem van Ajax met daarboven de 3 kampioenssterren. Op het midden de naam van hoofdsponsor Ziggo. Ook dit seizoen heeft Ajax een 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt is een verwijzing naar Bob Marley. Dit shirt is overwegend zwart met rode, groene en gele details. Op de borst de logo's van Adidas en Nike. Op het midden de naam van hoofdsponsor Ziggo.

Ajax voetbalshirt met officiële bedrukking

De verschillende Ajax voetbalshirts kunnen voorzien worden van de officiële Eredivisie printing van topspelers als Tadic, Tagliafico, Blind, Haller, Berghuis en nog meer. Daarnaast heb je bij Subside Sports ook de mogelijkheid om jouw eigen naam en favoriete nummer op het shirt te laten bedrukken. Dit kan ook met de officiële Eredivisie printing. Natuurlijk kan jij je Ajax voetbalshirt bij Subside Sports ook laten bedrukken met een Eredivisie badge. De voetbalshirts worden tevens aangeboden in damesversie en kindermaten. Bij Subside Sports koop je makkelijk jouw identieke shirts van de spelers. Wij hebben namelijk alle cijfers en letters van officiële Eredivisie bedrukking op voorraad, zodat we elk Ajax shirt er uit kunnen laten zien als het shirt van jouw favoriete speler!

Ajax trainingskleding, t-shirts en accessoires

Daarnaast kan je in onze Ajax fanshop de trainingspakken, anthem jackets, trainingsshirts, trainingsshort, polo's fan t-shirts en andere accessoires kopen van de topclub uit Nederland. De trainingspakken, anthem jackets, trainingsshirts, trainingsshort en polo's worden door de spelers van de club gedragen tijdens de warming-up en trainingen voorafgaande aan de Eredivisie en Champions League thuis- en uitwedstrijden. De shirt van FootballCulture vormen een ode aan diverse sterspelers als Litmanen en Bergkamp. Uiteraard bieden wij ook Ajax accessoires aan als ballen en shawls. Subside Sports: het grootste aanbod Ajax merchandising en voetbalshirts wereldwijd!