Schalke 04 voetbalshirts, tenues en t-shirts bij Subside Sports

Bestel in onze fanshop het nieuwste Schalke 04 voetbalshirt van Umbro voor kinderen en volwassenen. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt Schalke de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden dit seizoen. ''Die Konigsblauen'' spelen haar thuiswedstrijden in de Veltins Arena in Gelsenkirchen. De shirts van Schalke 04 kunnen wij bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Bestel hier ook goedkope voetbalshirts, trainingskleding of t-shirts om de club mee aan te moedigen!

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina

Alles over het Schalke 04 voetbalshirt

Schalke04 werd in 1904 opgericht. Schalke 04 is na Bayern München qua supportersaantallen de grootste club van Duitsland. De traditionele clubkleuren van de club zijn blauw en wit, hetgeen ook naar voren komt in het clublied van de Duitse club. Door goede prestaties kreeg Schalke 04 in 1963 toegang tot de nieuw gevormde Bundesliga. Na enkele aanpassingsproblemen voegde Schalke 04 zich al snel toe tot de top van Duitsland. In de jaren '80 kreeg de club te maken met een mindere periode en degradeerde zelfs. Sinds het jaar 1984 speelt de club uit Gelsenkirchen onafgebroken in de Bundesliga en behoort het tot de topploegen van Duitsland. Verder dan de 2e plaats in de Bundesliga is de club uit Gelsenkirchen echter niet gekomen. Het absolute hoogtepunt van de club deed zich voor in 1997 toen de club ten koste van Inter Milan de Uefa Cup won.

Schalke 04 shirt en tenue 2020-2021

Dit seizoen bestaat het Schalke 04 thuisshirt van Umbro traditioneel uit de kleur blauw en kent het tevens enkele witte details. Deze witte details komen terug bij de biesjes en de diagonale hals. Het Schalke 04 logo op de linkerborst is pas sinds 1994 het logo van Schalke 04. Op de rechterborst komt het Umbro logo terug. Sinds het seizoen 2018-2019 werd Umbro verantwoordelijk voor de kleding van Schalke 04. Daarvoor was Adidas 55 jaar lang kledingsponsor van 'Die Koningsblauwen'. Op de achterkant van het shirt staat de leus van de club: "Wir leben dich". Gazprom is de hoofdsponsor van Schalke. Gazprom versierd al sinds 2006 het shirt van Schalke. Veltins had deze functie hiervoor. Het nieuwe Schalke 04 uitshirt 2020-21 is overwegend wit en bevat een all-over print van strepen en vormen de kaart van het gebied rondom het stadion van Schalke 04. Daarnaast is ook dit shirt voorzien van de logo's van Umbro, S04 en Gazprom. Tevens speelt Schalke 04 in het seizoen 2020-21 in een 3e shirt. Dit derde shirt is overwegend groen en voorzien van de logo's van Umbro, Schalke en Gazprom.

Schalke 04 voetbalshirt met officiële bedrukking

Alle voetbalshirts van Schalke 05 kunnen bedrukt worden met Schalke 04 bedrukking van sterspelers. Bijvoorbeeld van spelers als Raman, Bubel, Kabak, Bentaleb, Harit of je kant eventueel jouw eigen naam laten printen op de Schalke 04 voetbalshirts.

Schalke 04 shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Schalke 04 voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen de shirts voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Schalke 04 KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De Schalke 04 voetbalshirts en tenues in kindermaten scoor je inclusief officiële bedrukking van sterspelers. Dit betekent dat je ook het Schalke 04 voetbalbroekje en kousen in kindermaten of KIDS size kunt bestellen.

Schalke 04 trainingskleding en t-shirts

Bovendien bieden wij een ruime collectie trainingskleding van Schalke 04 aan. Deze trainingscollectie betreft de anthem jackets, trainingsjacks, trainingspakken en trainingsshirts van Schalke 04. Dit is de kleding die de spelers van de club dragen tijdens de trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor de wedstrijd. Uiteraard ontbreken accessoires als Schalke 04 shawls, kalenders, vlaggen, bidons en caps niet in de Subside Sports Schalke 04 fanshop. Subside Sports heeft het grootste aanbod Schalke 04 voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Schalke 04 accessoires en cadeaus

In deze fanshop vind je tevens een uitgebreide collectie Schalke 04 accessoires. De iPhone hoesjes, dekens, wristbands, vlaggen, handdoeken en ballen ontbreken uiteraard niet. Subside Sports heeft het grootste aanbod Schalke 04 voetbalshirts en merchandising wereldwijd!

Officiële Schalke 04 bedrukking

Check hier de officiële Bundesliga bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Schalke 04. Dit betreffen bedrukkingen die de sterspelers van de Duitse club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Dit betreffen uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Schalke 04 legendes. Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Naast de uitgebreide collectie (bedrukte-) voetbalshirts kan je ook geregeld leuke aanbiedingen bij Subside Sports vinden in de Schalke 04 fanshop. Dit houdt in dat jij vaak van hoge kortingen kan genieten op de mooiste Schalke 04 voetbalshirts van de afgelopen jaren.