Nederlands Elftal Vapor Match Shirt Thuis 2020-2021 + F. de Jong 21

Productnummer: CD0589-819-PNN-DJ21
€ * 159,90
Aantal
- +
Dit is de authentic versie van het Nederlands Elftal thuisshirt van Nike voor volwassenen met de officiële bedrukking van sterspeler F. de Jong (21). Dit betreft het tenue dat de spelers ook daadwerkelijk dragen en dit voetbalshirt is uitgerust met de VaporKnit technologie. In dit tenue speelt Oranje de Euro 2020 thuiswedstrijden en ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Bovendien speelt Nederland in dit voetbalshirt de thuiswedstrijden in de Nations League. Het Nederlands Elftal thuisshirt 2020-2021 is geheel oranje en bevat een all-over print van ruiten. Deze structuur van deze print is in het materiaal van het tenue verwerkt. De ruiten vormen samen de kop van een leeuw als verwijzing naar het logo van de KNVB. Verder is het tenue dit seizoen uitgerust met een zwarte v-hals. Ook de achterkant van de hals bevat een v-design. Aan de zijkanten van het tenue bevindt zich een zwarte zigzagband. In deze band zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Ook de binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier prijkt de Hollandse kroon als verwijzing naar het koningshuis. Onder de kroon staan de letters van de voetbalbond. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het oranje en de andere borst bevat de officiële KNVB badge. Deze badge is een combinatie van oranje en zwart.

Extra informatie Nike authentic voetbalshirts
De authentic voetbalshirts van het Nederlands Elftal zijn uitgerust met de VaporKnit technology. Vaporknit levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt VaporKnit voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Bovendien drogen voetbalshirts met Vaporknit 25% sneller dan zijn voorgangers, waardoor je licht blijft tijdens de wedstrijden of trainingen. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.

Bedrukking
De bedrukking van F. de Jong (21) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele Nederlands Elftal bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen.
Meer informatie
ProductnummerCD0589-819-PNN-DJ21
Land van herkomstThailand
Seizoen2020-2021
KleurOranje
ProducttypeVoetbalshirts
GeslachtMan
Materiaal100% Polyester
FabrikantNike
TeamNederland
LeeftijdscategorieVolwassen
Nike authentic voetbalshirts* S M L XL XXL XXXL
Borstomtrek (CM) 88-96 cm 96-104 cm 104-112 cm 112-124 cm 124-136 cm 136-148 cm

Let Op: retourneren kan zo lang dit voldoet aan onze retourvoorwaarden

*Let Op: Deze voetbalshirts vallen erg getailleerd. Wij adviseren u bij dit shirt een maat groter te kiezen dan de maat die u gewoonlijk heeft.