Rusland

Rusland voetbalshirts, tenues en t-shirts

Koop hier het nieuwste Rusland adidas voetbalshirt, thuisshirt of uitshirt. In deze voetbalshirts speelt het nationale elftal van Rusland de wedstrijden tijdens een EK, WK of Nations League en de kwalificatie en oefenwedstrijden ter voorbereiding op deze toernooien. De Rusland voetbalshirts kan je laten bedrukken met de officiële bedrukking van een aantal sterspelers of een eigen naam en nummer. Wil je goedkopere t-shirts van Rusland? Check dan de team t-shirts van Retake of retro shirts van COPA! Of check andere Rusland producten zoals shawls, vlaggen, badges en andere merchandising.
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 40

per pagina
  1. Rusland Team T-Shirt
    € * 28,95
  2. Rusland Badge
    € * 5,00
in aflopende volgorden
Pagina

Items 1-36 van 40

per pagina

Alles over het Rusland voetbalshirt & tenue

Check hier alle informatie over het voetbalshirt van Rusland en de shirts waarin het land speelt tijdens EK, WK of Nations League. De Russische Voetbal Unie besloot om zich in 1912 aan te sluiten bij de FIFA. Pas in 1992 werd Rusland lid van de UEFA. Het Russische voetbalelftal is pas vanaf 1994 actief na een onderbreking van 60 jaar. Hiervoor kwamen spelers van dit team uit voor Sovjet-Unie. Logisch is het dan ook dat de Russische prijzenkast geen prijzen telt. Het dichtst bij een prijs kwam Rusland op het EK 2008 toen het pas in de halve finale uitgeschakeld werd. De prijzenkast van het voetbalteam van Sovjet-Unie telt echter wel prijzen. In het jaar 1960 was Sovjet-Unie de winnaar van het EK. Rusland speelde vanaf 1992 de thuiswedstrijden in het wit. Het Rusland voetbalshirt bezat in die tijd rode en blauwe details en het Rusland thuistenue werd gecomplementeerd met een blauw short en rode kousen. Door de kleurindeling van het Rusland tenue kwamen alle kleuren van de Russische vlag terug. In 2006 besloot Nike echter opeens om de kleur van het Rusland thuisshirt te veranderen. Normaal gesproken was het Rusland uitshirt rood. Nu werd het Rusland thuisshirt rood en het uitshirt wit. Ook Adidas, dat kledingsponsor werd in het jaar 2008, zette deze trend door. Het Rusland uitshirt is hierdoor continu wit gekleurd. Vroeger was dit wel anders. Ook was het Rusland uitshirt verschillende malen blauw gekleurd. Naast de Rusland voetbalshirts kan je ook de bijbehorende shorts en kousen van het Rusland tenue bij ons kopen. De Rusland voetbalshirts en tenues zijn ook verkrijgbaar voor kinderen. De Rusland shirts kunnen bedrukt worden met de officiële bedrukking van de sterspelers. Bij Subside Sports zijn de voetbalshirts ook te voorzien van een eigen naam en nummer. Dit kan met zowel de officiële printing als met de fan style printing. De fan style printing is bijna identiek aan de officiële bedrukking. Deze bedrukking bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam.

De Rusland fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan van het merk COPA en Retake. Dit betreft de Sovjet-Unie retro shirts. Deze retro shirts zijn gebaseerd op de CCCP voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60 en '70. De retro collectie van Subside Sports biedt tevens een ruim assortiment CCCP retro track jackets aan. Deze zijn gebaseerd op de trainingsjacks van de Sovjet-Unie die gedragen werden tijdens de jaren '70. Ook biedt de Rusland Subside Sports shop voetbalshirts aan van jaren terug. Naast de officiële tenues van Rusland van het seizoen 2016-2017 en de retro shirts kan je in de Rusland voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Rusland uit voorgaande seizoenen. Bovendien bieden wij de nieuwste Rusland trainingskleding aan. Zo wordt de Rusland anthem collectie 2016-2017 aangeboden. Daarnaast kent de Rusland fanshop ook een breed aanbod fan t-shirts. Deze t-shirts zijn gebaseerd op (voormalig-) sterspelers als Kerzhakov. Uiteraard ontbreken accessoires als Rusland caps, badges, pins en keyrings niet in de Subside Sports Rusland fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Rusland voetbalshirts en merchandising wereldwijd!