Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële Tottenham Hotspur fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Tottenham Hotspur kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere Tottenham Hotspur merchandising.

Alles over het Tottenham Hotspur shirt en tenue

Check hier alles over het nieuwste Tottenham Hotspur shirt en tenue als je deze wilt kopen. De club werd opgericht in 1882 als Hotspur FC door de jongens van de Hotspur cricketclub en de lokale basisschool. In 1884 werd de naam veranderd naar Tottenham Hotspur FC. Het eerste voetbalshirt waar Tottenham in speelde was een marineblauw tenue. De clubkleuren op de shirt waren toen licht blauw met witte streepjes op een rood shirt. Het voetbalbroekje was toen blauw met bruine details. Na acht jaar werd er overgestapt naar witte shirts met marineblauw broekjes. Tottenham Hotspur gebruikt nu nog deze kleurencombinatie voor het tenue. Ook het logo van Tottenham Hotspur heeft veel veranderingen ondergaan. Het bekende logo van Tottenham Hotspur bestaat uit een jonge haan staand op een voetbal. Het logo werd al in 1909 bedacht, toen voormalig speler William James Scott dit logo liet gieten in een bronzen vorm en plaatste op het stadion. In 1956 tot 2006 werd er gebruik gemaakt van twee andere logo’s, hier was de haan ook te zien maar dan op een schild met twee leeuwen. In 2006 is er besloten om weer gebruik te maken van het oude logo. Sinds 2012 is Under Armour verbonden aan de club. Tottenham Hotspur en heeft een contract tot 2017. Hiervoor heeft Tottenham Hotspur verschillende kledingsponsors gehad zoals: Puma, Kappa, Adidas, Pony, Umbro, Hummel, Le Coq Sportif en Admiral. White Hart Lane is het stadion waar Tottenham Hotspur zijn thuiswedstrijden in speelt. Het station ligt in noord Londons wijk Tottenham. Het station heeft plaats voor ruim 36.000 toeschouwers.

Tottenham Hotspur shirt en tenue

Koop hier jouw nieuwste voetbalshirt en tenue van Tottenham Hotspur voor kinderen en volwassen. De nieuwe collectie van Tottenham Hotspur bestaat uit thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Het nieuwe thuisshirt van Tottenham Hotspur shirt is overwegend wit met blauw en gouden accenten. De schouders zijn marine blauw gekleurd en de v-hals is afgewerkt met een gouden rand. De blauwe en gouden accenten worden ook afgewerkt op de bies. Daarnaast wordt op het rechter borst het logo van Under Armour afgebeeld. Op de linkerborst is het logo van de club afgebeeld, het haantje op een voetbal. De hoofdsponsor AIA staat met wel rode kleuren midden op het shirt. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een marineblauw voetbalbroekje en marineblauwe kousen. Het uitshirt van Tottenham Hotspur heeft een klassieke uitstraling. Het uitshirt is geheel donker blauw gekleurd en bevat gouden accenten om de hals. Om de mouwen zijn de gouden accenten ook terug te vinden. Er lopen twee brede banen om de mouw met een dunne streep ertussen. Zowel het logo van Under Armour, AIA en logo van het club zijn goud gekleurd. Het 3e shirt van Tottenham Hotspur is overwegend goud en over de voorkant van de shirt lopen 16 dunne blauwe lijnen. Veder heeft het shirt een blauwe V-hals en zijn de bies ook afgewerkt met een blauwe baan. Het 3e shirt wordt gecompleteerd door een gouden voetbalbroekje met blauw lijn langs de zijkant. Alle Tottenham Hotspur shirts kunnen worden uitgerust met een eigen naam en nummer van alle spelers of een eigen naam en nummer. Bij Tottenham Hotspur spelen dit jaar sterren als Kane, Vertonghen, Dembele, Son, Eriksen, Janssen, Alli, Sissoko, Alderweireld, Rose en nog meer sterren. De bedrukking die wij voor de shirts gebruiken betreft de officiële en orginele Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als Tottenham op het shirt draagt tijdens Premier League wedstrijden.

Tottenham Hotspur voetbalshirt met officiële bedrukking

Bij ons koop je het Tottenham Hotspur voetbalshirt met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en rugnummer. Bij de bedrukking van eigen naam en rugnummer wordt er gebruik gemaakt van de officiële Premier League bedrukking. Dit betreft dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij ook schitteren in het Tottenham Hotspur shirt van jouw favoriete spelers: Lamela, Eriksen, Kane, Janssen, Alderweireld, Alli, Onomah, Rose of andere sterren? Wij hebben alle officiële bedrukkingen van alle sterspelers op voorraad. Dit is het zelfde originele bedrukking die de spelers van Tottenham Hotspur op het shirt dragen. Het shirt van Tottenham Hotspur met officiële printing is verkrijgbaar voor kinderen als voor volwassenen. Bovendien kan je het shirt van de Spurs laten voorzien van de officiële badges op de mouwen. Deze Premier League badges draagt de club op de mouwen tijdens Premier League wedstrijden.

Tottenham Hotspur shirt en tenue voor kinderen

Bij Subside Sports zijn alle Tottenham Hotspur voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size verkrijgbaar. Zowel het thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt zijn verkrijgbaar voor baby’s, peuters, kleuters en de oudere jeugd. Subside Sports biedt niet alleen voetbalshirts, maar ook shorts en kousen voor kinderen. De voetbalshirts van Tottenham Hotspur zijn verkrijgbaar inclusief de officiële bedrukking van jouw favoriete spelers. Bij ons kan jij jouw KIDS shirts laten bedrukken met eigen naam en rugnummer. Check ook t-shirts en trainingskleding voor kinderen!

Tottenham Hotspur trainingskleding en t-shirts

Koop hier jouw Tottenham Hotspur Under Armour trainingspak, trainingsshirt, trainingsjack, presentatiepak of andere trainingskleding. Wij bieden een uitgebreid assortiment in officiële trainingskleding. Deze trainingskleding wordt gedragen door de spelers van Tottenham Hotspur tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA cup en de Champions League gedurende dit seizoen. Check ook ons te gekke fan T-shirts en sweaters. Deze artikelen worden aangeboden met een unieke print en staan in het teken van belangrijke mijlpijlen van de club of sterspelers.

Tottenham Hotspur accessoires en cadeaus

Jouw club aanmoedigen door middel van accessoires, check hier dan ons uitgebreide assortiment in accessoires. Het assortiment bestaat uit Tottenham Hotspur shawls, kalenders, sleutelhanger, auto tenue en nog veel meer. Een leuk cadeau voor een echte Tottenham Hotspur fan!