Officiële Schalke 04 voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in onze Schalke 04 fanshop. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Schalke 04 kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirt, tenues en andere Schalke 04 merchandising.

17 Artikel(en)

per pagina

17 Artikel(en)

per pagina

Alles over Schalke 04

Schalke04 werd in 1904 opgericht. Schalke 04 is na Bayern München qua supportersaantallen de grootste club van Duitsland. De traditionele clubkleuren van de club zijn blauw en wit, hetgeen ook naar voren komt in het clublied van de Duitse club. Door goede prestaties kreeg Schalke 04 in 1963 toegang tot de nieuw gevormde Bundesliga. Na enkele aanpassingsproblemen voegde Schalke 04 zich al snel toe tot de top van Duitsland. In de jaren '80 kreeg de club te maken met een mindere periode en degradeerde zelfs. Sinds het jaar 1984 speelt de club uit Gelsenkirchen onafgebroken in de Bundesliga en behoort het tot de topploegen van Duitsland. Verder dan de 2e plaats in de Bundesliga is de club uit Gelsenkirchen echter niet gekomen. Het absolute hoogtepunt van de club deed zich voor in 1997 toen de club ten koste van Inter Milan de Uefa Cup won.

Dit seizoen bestaat het Schalke 04 thuisshirt uit de kleur blauw en kent het tevens wite details. De witte details komen enkel tot uiting in witte Adidas trademark strepen. Het voetbalshirt wordt versierd met verticale strepen op de voorzijde en wordt gekenmerkt door de stijlvolle henley collar die is voorzien van knopen. Het Schalke 04 logo op de linkerborst is pas sinds 1994 het logo van Schalke 04. Op de rechterborst komt het Adidas logo terug. Zij hebben deze functie altijd al vervuld voor Schalke 04. Gazprom is de hoofdsponsor van "die Königsblauen". Gazprom versierd al sinds 2006 het shirt van Schalke. Veltins had deze functie hiervoor. Het Schalke 04 uitshirt is overwegend wit en kent blauwe details in de vorm van een grote v-vorm rond de rechte hals. Tevens speelt Schalke 04 in het seizoen 2014-2015 in een 3e shirt. Deze zal gedragen worden gedurende Champions League uitwedstrijden in het seizoen 2014-2015. Schalke 04 is in de Champions League ingedeeld bij Chelsea, Sporting Lissabon en Maribor. Het 3e shirt is overwegend groen en kent zwarte details. Op de voorzijde bevinden zich 2 rechthoekige glimmende vlakken. Alle voetbalshirts van Schalke 05 kunnen bedrukt worden met de officiële Schalke 04 bedrukking van sterspelers als Huntelaar, Farfan, Draxler en Meyer. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Schalke 04 voetbalshirts.

Naast de officiële tenues van Schalke 04 van het seizoen 2014-2015 kan je in de Schalke 04 voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Schalke 04 uit voorgaande seizoenen. Bovendien bieden wij een ruime collectie trainingskleding van Schalke 04 aan. Deze trainingscollectie betreft de anthem jackets, trainingsjacks, trainingspakken en trainingsshirts van Schalke 04. Dit is de kleding die de spelers van de club dragen tijdens de trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor de wedstrijd. Uiteraard ontbreken accessoires als FC Bayern München shawls, kalenders, vlaggen, bidons en caps niet in de Subside Sports SChalke 04 fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Schalke 04 voetbalshirts en merchandising wereldwijd!