Bayern München

FC Bayern München voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Welkom in de officiële FC Bayern München fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van FC Bayern München kopen, evenals de trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts, tenues en andere FC Bayern München merchandising.

Alles over het Bayern München voetbalshirt

Check hier alles over het nieuwste Bayern München shirt als je deze wilt kopen. FC Bayern München werd in 1900 opgericht onder de naam MTV München. Wegens het niet aansluiten bij de Zuid-Duitse voetbalbond besloten een aantal spelers te vertrekken bij MTV München. Vervolgens hebben deze spelers samen besloten om Bayern Müchen op te richten. Bayern München is de meest succesvolle Duitse voetbalclub. Het duurde echter tot 1965 om te promoveren naar de Bundesliga.  Niet altijd heeft Bayern de huidige kleur van het voetbalshirt als kleur van de voetbalshirts gehad. Bij oprichting waren de kleuren van het tenue zwart en wit, dit terwijl de eigenlijke clubkleuren blauw en wit waren. Dit werd in 1905 snel veranderd en de clubkleuren werden wit en rood, waarbij het voetbalshirt van FC Bayern München wit was en de shorts rood. Echter heeft de samenstelling hierna nog meer veranderingen ondergaan. Zo bestond het voetbalshirt zelfs enkele malen uit de combinatie blauw en rood. Hoofdsponsor van Bayern is Deutsche Telekom. Shirtsponsor van Bayern München is Adidas die een contract heeft tot 2030. Bayern München heeft de bijnaam Rekordmeister omdat ze in Duitsland de meest succesvolle voetbalclub zijn en het meeste succes hebben behaald. Bayern München speelde tot 2005 in het Olympiastadion in München. Daarna is het club in het gloednieuwe Allianz Arena gaan spelen. Omdat de naam van Allianz is verbonden aan het stadion heeft de verzekeringmaatschappij deel van de kosten van het stadion voor haar rekening genomen.

Bayern München shirt en tenue

Koop hier als eerste het nieuwe voetbalshirt en tenue van Bayern München voor kinderen en volwassenen. De nieuwe collectie van Bayern München bestaat uit een thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Daarnaast biedt Subside Sport ook de nieuwste polo’s, shorts en kousen van Bayern München. Het nieuwe Bayern München thuisshirt 2016-2017 is overwegend rood. Het shirt wordt gekenmerkt door horizontale strepen over het voetbalshirt. Deze streepjes worden ook wel pinstripes genoemd. Daarnaast bevat het shirt van Bayern Müchen veel witte details. Langs de zijkant van het shirt zijn de drie traditionele Adidas strepen te zien. Ook heeft het shirt van Der Rekordmeister een polokraag met witte details aan de binnenkant van de kraag. De bies is afgewerkt met een witte strip. Voor het eerst in de geschiedenis staan de traditionele strepen van Adidas niet meer op de schouders maar langs de zijkant van het shirt. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van Bayern met daarboven vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 26 kampioenschappen van de club. In Duitsland zijn vier sterren het maximum aantal sterren die boven het logo gedragen worden. Een club mag vier sterren boven het logo plaatsen wanneer het meer dan 20 keer kampioen is geworden. Het logo van shirtsponsor Telekom versiert het midden van het shirt en de leus van de club (Mia San Mia – Wij zijn wie we zijn) staat op de achterkant van het voetbalshirt, onder de klassieke kraag. Op de achterkant van het shirt is ook de clubnaam terug te zien van Bayern München. Het voetbalbroekje is overwegend wit met de traditionele drie strepen van Adidas langs de zijkanten. De kousen zijn rood met een Adidas logo in het midden van de kousen. Het uitshirt van Bayern München is dit jaar grijs met verschillende horizontale banen en fel oranje accenten. Deze accenten komen terug in de Adidas strepen, die wel over de schouders en mouwen lopen. Dit shirt is uitgerust met een v-hals en wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen. Het Champions League of 3e shirt is wit met een rode hals en rode strepen aan de zijkanten. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met rode details. Check bovendien het nieuwste keepersshirt van Bayern München bij Subside Sports. Alle Bayern München shirts kunnen worden uitgerust met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Of laat je Bayern München shirt bedrukken met de Bundesliga, Hermes of Champions League badges.

Bayern München voetbalshirt met officiële bedrukking

Subside Sports biedt ook de nieuwste Bayern München shirts met officiële bedrukking. Dit betreft dezelfde bedrukking als jouw sterspelers van Bayern München zoals: Lewandowski, Lahm, Costa, Renato Sanches, Alba, Müller, Boateng, Robben en nog veel meer. Scoor ook bij ons Bayern München shirts voor zowel volwassenen als kinderen. Jouw Bayern München shirt laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer? Dat kan ook bij Subside Sports! Hiervoor gebruiken wij de Bayern München Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële bedrukking, maar kleur, font, en stijl zijn identiek aan de originele. Het verschil met de officiële bedrukking is alleen dat het rugnummer geen logo bevat van de club. Daarnaast bieden wij de officiële Hermes en Bundesliga badges. Laat nu op jouw Bayern München shirt de originele badges drukken bij ons. Hiermee zorg je ervoor dat jouw Bayern München shirt helemaal compleet is!

Bayern München shirt en tenue voor kinderen

Check hier alle Bayern München voetbalshirts en tenues in kindermaten of KIDS size. Dit betreffen zowel het thuisshirt, uitshirt als 3e shirt voor baby's, peuters, kleuters en de oudere jeugd. In onze Bayern Müchen KIDS shop check je niet alleen de shirts, maar ook het short en kousen voor kinderen. De voetbalshirts van Bayern München in kindermaten zijn verkrijgbaar inclusief officiële bedrukking van sterspelers zoals: Lewandowski, Robben, Alba, Boateng en nog veel meer. Of laat je KIDS shirt bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bayern München trainingskleding en t-shirts

Koop hier jouw Bayern München Adidas trainingspak, trainingsshirt, trainingsjack, trainingssweater, anthem jack of andere trainingskleding. Subside Sports biedt een uitgebreid assortiment officiële trainingskleding. Dit wordt gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden. Ook jij kan Bayern München aanmoedigen op een ander manier. Check hier de goedkopere fan t-shirts of sweaters. Deze hebben een te gekke print en staan in het teken van belangrijke mijlpijlen van de club of sterspelers.

Bayern München accessoires en cadeaus

Jij kan ook Bayern München aanmoedigen metgoedkopere accessoires. Check ons uitgebreide aanbod in accessoires, zoals de Bayern München shawl, handschoenen, pet, muts, voetbal en nog veel meer. Een perfect cadeau voor een echte Bayern München fan!

Officiële Bayern München bedrukking

Check hier de officiële Bayern München bedrukkingen voor de achterkant van het voetbalshirt van Bayern. Dit betreffen bedrukkingen en badges die de sterspelers van de Bayern club in het verleden gedragen hebben op het voetbalshirt of momenteel dragen. Hier vind je ook de officiële Bundeliga en Hermes label voor op de mouw. Dit betreft uitsluitend losse officiële bedrukkingen. Check op deze pagina bedrukkingen van alle Bayern München legendes zoals Lahm, Muller, Alba, Boateng, Renato Sanches, Coman, Thiago, Alonso, Lewandowski en Robben. Staat jouw favoriete bedrukking er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!