Officiële Mexico voetbalshirts, t-shirts, tenues, en meer bij Subside Sports

Welkom in de officiële Mexico fanshop van Subside Sports. In onze fanshop kan je alle voetbalshirts van Mexico kopen, evenals de retro shirts, retro jacks, tenues en andere Mexico merchandising.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 42

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 42

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over Mexico

De Federacion Mexicana de Futbol Asociacion werd in 1927 opgericht en is aangesloten bij de NAFU, de CONCACAF en de FIFA(sinds 1929). Het is het meest succesvolle Noord-Amerikaanse land en pakte tot dusver 6 CONCACAF Gold Cup titels. El Tricolor wist in 1999 zich zelfs te verzekeren van de Confederations Cup. Estadio Azteca is de thuisbasis van de Mexicanen. Het biedt maar liefs plaats voor 105.000 supporters. Dit zorgt ervoor dat dit stadium werelds derde grootste stadion is. De bijnaam van het Mexicaanse voetbalteam, El Tricolor, komt ook terug in het ontwerp van het voetbalshirt. De voetbalshirts doen de bijnaam eer aan. Het thuisshirt van Mexico bevatten de kleuren van de vlag: groen, wit en rood! De kleuren van het Mexico voetbaltenue waren in de beginjaren van het Mexicaanse team echter wel ander van kleur. Rood en blauw waren de kleuren waaruit het tenue diverse malen uit bestond. Deze kleur gold tevens, nadat er af werd gestapt van van laatstgenoemde tenue. Het thuisshirt van Mexico in het seizoen 2014-2015 is ook overwegend groen. Het wordt aangevuld met de traditionele kleuren wit en rood en hiermee doet het shirt wederom de bijnaam ''El Tricolor'' eer aan. Het shirt is in het bezit van een uniek ontwerp. Het voetbalshirt bezit rond de borst strepen in diverse richtingen in de kleuren rood en wit. Het thuistenue van Mexico wordt afgemaakt met een witte broek(inclusief rode details) en rode kousen. Het uitshirt ken soort gelijk template. De kleur van het uitshirt van Mexico is echter rood en dient als een ode aan de passie, verbondenheid en de strijdlustige spirit van het Mexicaanse team. In tegenstelling tot het thuisshirt is het uitshirt in het bezit van een zwart gekleurde v-hals en is het logo niet in het midden maar op de linker borst gedrukt. Dit logo gezit niet de traditionele kleuren, maar de kleuren van het voetbalshirt. In dit thuis- en uitshirt zal Mexico tevens schitteren op het Wereldkampioenschap in Brazilië aankomende zomer. Op dit toernooi is Mexico ingedeeld bij toplanden als Brazilië, Kroatië en Kameroen. Alle voetbalshirts van Mexico kunnen bedrukt worden met de officiele Adidas Mexico printing van sterspelers als Pulido en Chicharito. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Mexico voetbalshirts. Dit betreft ook de officiële Adidas Mexico printing. De voetbalshirts zijn bij Subside Sports ook verkrijgbaar in dames- en kindermaat. Kortom: voor iedereen wat wils.

De Mexico Fanshop van Subside Sports biedt tevens het meest uitgebreide assortiment retro kleding aan. Niet alleen verschillende Mexico retro shirts zijn verkrijgbaar. Ook retro track jackets zijn te bestellen. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Mexico voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60 en '80. De kleur van deze retro shirt is evenals de kleur van de Mexico track jacket groen. Deze track jackets zijn afgeleid van het trainingsjacket van Mexico dat gedurende de jaren '70 gedragen werd.

Naast de officiële tenues van Mexico van het seizoen 2014-2015 en de retro shirts kan je in de Mexico voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Mexico uit voorgaande seizoenen. Bovendien tref je in de Mexico fanshop verschillende fan t-shirts aan. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van bepaalde jaargangen of dienen als ode aan voormalig sterspelers.

Uiteraard ontbreken accessoires als Mexico shawl, sleutelhangers, pin badges en vlaggen niet in Subside Sports Mexico fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Mexico voetbalshirts en merchandising wereldwijd!