Engeland

Engeland voetbalshirt, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Koop hier het nieuwste Engeland shirt voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 van Nike. In dit nieuwe tenue, thuisshirt en uitshirt speelt het nationale elftal de wedstrijden tijdens het EK in Frankrijk en de kwalificatie- & oefenwedstrijden voorafgaande aan het WK van 2018. Het is mogelijk de Engeland shirts te bedrukken met de officiële bedrukking van alle spelers van Engeland! Check hier ook de nieuwste trainingskleding, zoals trainingsshirts en trainingspakken of goedkopere t-shirts en retro shirts van Engeland!

Alles over het Engeland voetbalshirt

Check hier alles over het voetbalshirt van Engeland en de FA. De Football Association werd al opgericht in 1863. De FA is de oudste voetbalbond ter wereld. In 1905 sloot de FA zich aan bij de FIFA. In 1954 werd de FA ook lid van de UEFA. Engeland speelde ook de eerste interland ooit. Engeland nam het in deze interland op tegen Schotland. De prijzenkast van Engeland telt 1 prijs. Deze prijs werd in 1966 gepakt. In eigen land won Engeland de finale van West-Duitsland. Engeland scoorde in de finale een tweetal discutabele doelpunten en won uiteindelijk met 4-2. Op het EK kwam Engeland nooit verder dan een derde plaats. Dit was in het jaar 1968. Het thuisshirt van Engeland is traditioneel overwegend wit. Het uitshirt is traditioneel rood. De Engeland shirts zijn in het verleden door diverse kledingleveranciers ontworpen. Adidas, Umbro en Admiral namen de functie van kledingsponsor in het verleden in. Sinds 2013 is Nike de kledingsponsor van het Engelse nationale team. In 1996 en 2012 kwam het Engelse nationale team met een verrassend uitshirt. Deze week van de traditie rood af en was niet rood maar grijs en blauw. De nieuwe shirts voor het EK van 2016 en de periode 2016-2017 zijn uiteraard wel rood en wit.

Engeland Euro 2016 shirt

Het Engeland EK 2016 shirt is geheel wit met licht blauwe accenten in de mouwen. Deze mouwen hebben een flitsend design. Verder bevat het shirt een v-hals. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat een speciaal detail. In de banden aan de onderkant van de mouwen is namelijk de bijnaam van het nationale elftal verwerkt: ''The Three Lions''. De achterkant van de kraag bevat de naam van het land: ENGLAND. Het logo van de FA is op de linker borst gedrukt en heeft tevens een glimmend uiterlijk. Boven deze badge is een ster gedrukt. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1966. Op de rechterborst is een Nike swoosh gedrukt. Het Engeland voetbalshirt is in het bezit van een moderne v-hals. Het Engeland thuistenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met blauwe details. Het Engeland thuistenue 2016-2017 zal worden gedragen gedurende het seizoen 2016-2017. Dit betekent dat het voetbaltenue gedragen wordt gedurende de thuiswedstrijden op het EK. Ook zal het Engeland tenue gedragen worden gedurende de WK -kwalificatiereeks voor het WK van 2016. Dit geldt tevens voor het Engeland uitshirt dat gedurende uitwedstrijden op deze evenementen gedragen zal worden. Het nieuwe Engeland voetbalshirt is geheel rood met een v-hals en bordeaux rode mouwen met een flitsend design. Ook dit shirt bevat het detail aan de binnenkant van de mouwen en op de achterkant de naam van het land. Het uittenue van Engeland wordt gecompleteerd door een rood short en rode kousen. De nieuwe Engeland voetbalshirts en tenues zijn zowel beschikbaar in de replica versie als in de authentic versie. De authentic versie van de shirts zijn de voetbalshirts die het nationale elftal ook daadwerkelijk draagt en zijn uitgerust met het Nike Vapor Kit systeem. De tenues van The Lions zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen bij ons te koop.

Engeland voetbalshirt met officiële bedrukking

Wil je je Engeland shirt met een eigen naam en nummer? Dat kan bij ons ook. We bedrukken alle Engeland shirts met de naam en het nummer welke je maar wilt. De bedrukking die we hiervoor gebruiken, is de Engeland Fan Style bedrukking. Deze printing is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer is niet uitgerust met het logo van de FA. Verder is deze bedrukking identiek aan de officiële bedrukking. We beschikken natuurlijk wel over de officiële printing van een aantal sterspelers, zoals die van Vardy, Rooney, Sterling, Sturridge, Kane en Barkley. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers op het shirt dragen en bestaat ook uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de spelers. Het is ook mogelijk het Engeland voetbalshirt te voorzien van andere opdrukken zoals de EURO 2016 transfer. Deze opdruk bestaat uit een Franse vlag en de tekst: ''FRANCE 2016'', verwijzend naar het EK. Deze opdruk komt op de borst te staan. Ook beschikken we over de officiële Euro 2016 en respect badge, welke bedrukt kan worden op de Engeland voetbalshirts. Deze badges draagt het nationale elftal op de mouwen tijdens het toernooi.

Engeland trainingsshirt, trainingspak en t-shirts

Uiteraard hebben we ook een uitgebreid aanbod Engeland trainingskleding voor 2016-2017. Deze collectie bestaat uit het trainingsshirt, trainingspak, drill top, presentatiepak en N98 jack van het nationale elftal. Deze kleding draagt het elftal in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens het EK en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2018. Bovendien vind je hier speciale Engeland t-shirts. Dit zijn goedkopere t-shirts van Retake, COPA of Pennarello, welke perfect zijn om het nationale elftal in aan te moedigen. Deze t-shirts bevatten legendarische prints van sterren van weleer, zoals Gascoigne, Charlton of Gerrard of de speciale team t-shirts van de huidige selectie. De Engeland t-shirts en sweaters scoor je al vanaf een prijs van € 21,95!

Engeland voetbalshirt en tenue voor kinderen

In onze Engeland fanshop vind je niet alleen shirts voor kinderen, maar ook voor de jongste jeugd. Check hier het nieuwste Engeland shirt en tenue voor KIDS. Dit betreft het tenue voor het EK van 2016 en de periode erna. Deze tenues zijn al beschikbaar voor baby's, maar ook voor little boys en oudere kinderen. Check hier ook Engeland t-shirts en trainingskleding voor kinderen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Engeland accessoires

Wil je het nationale elftal aanmoedigen met goedkopere merchandising? Check dan ons uitgebreide aanbod aan Engeland accesoires zoals shawls, vlaggen, Soccer Starz, voetballen, boxershorts of andere producten om het land mee aan te moedigen tijdens grote toernooien als een WK of EK.

Engeland retro voetbalshirts en jacks

De Engeland fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Engeland voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirts die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '60, '70 en '80. Ook bezit de Subside Sports retro shop van Engeland officiële spelersversie voetbalshirts. Dit zijn voetbalshirts die volledig hetzelfde eruit zien als de Engeland voetbalshirts die destijds gedragen werden. Deze voetbalshirts zijn ontworpen door ScoreDraw. Verder zijn in de retro shop van Subside Sports Engeland track jackets te vinden. Deze track jackets zijn gebaseerd op de vroegere trainingsjacks van Engeland. Alle producten in deze categorie betreffen producten van merken als COPA, Scoredraw en Retake.

Goedkope Engeland shirts, tenues en aanbiedingen

We hebben ook geregeld goedkope Engeland shirts op voorraad. Deze bieden we aan tegen hogere kortingen en kan je dus tegen een lagere prijs scoren. Dit betreffen vaak shirts en tenues van oudere seizoenen. Ook deze shirts zijn natuurlijk perfect om het nationale elftal mee aan te moedigen.