Duitsland

Duitsland voetbalshirts, tenues, trainingsshirts, trainingspakken en andere merchandising

Check hier het Duitsland voetbalshirt voor Euro 2016 en de periode 2016-2017. In deze shirts speelt Die Mannschaft de wedstrijden tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2016-2017. De voetbalshirts van Duitsland kunnen worden voorzien van de officiële bedrukking, die de spelers ook dragen! Check hier ook de nieuwste Duitsland tenues of retro shirts en t-shirts om Die Mannschaft in aan te moedigen tijdens grote toernooien!

Alles over Duitsland

De DFB(Deutscher Fußball-Bund) werd in 1900 opgericht in Leipzig door zo'n 86 voetbalclubs en trad in 1904 tot de FIFA toe. Tussen 1950 en 1990 werd het team vertegenwoordigt door West-Duitsland. Het Duitse voetbalelftal kent een succesvolle historie. Het heeft drie maal het WK gewonnen en drie maal het EK. Op het WK van 2010 miste de Duitsers net aan de finale en ook op het EK in 2012 reikten ze tot de halve finale. Aan de Confederations Cup nam Duitsland drie keer deel aan. Het beste resultaat op dit toernooi was de derde plaats. De shirtkleuren van het Duitse nationale voetbalelftal zijn afgeleid van de Pruisische vlag. Bij het begin van de oprichting van de Duitse voetbalbond zijn de kleuren wit en zwart. Dit is door de jaren heen altijd zo gebleven. Na 1988 is er tevens voor gekozen om het voetbalshirt te voorzien van details van de Duitse vlag. Het nieuwe voetbalshirt van de Duitsers voor het seizoen 2014-2015 wijkt met de rode details ietwat af van de traditie. Ook in 2014-2015 wordt het shirt geproduceerd door kledingsponsor Adidas. Adidas voorziet de Duitsers al vanaf 1954 van voetbalkleding. Vermeende pogingen van Nike om het kledingsponsorschap over te nemen mislukte, des te meer, omdat Duitsland vast wilde houden aan een Duitse kledingsponsor. Het Duitsland thuisshirt van 2014-2015 zal ook op het WK 2014 in Brazilië gedragen worden. De rode details van het voetbalshirt komen tot uiting op de borst en mouwen. Op de borst bevindt zich een rode horizontale baan. De mouwen worden ook afgesloten met een rode bies. Het logo van de Duitse nationale bond komt naar voren om de linker borst. Dit is niet het officiële logo van de Duitse bond. Voor het Duitse nationale voetbalelftal wordt een special logo gebruikt. Dit logo is ook voorzien van drie kampioenssterren die refereren naar de WK overwinningen in 1954, 1974 en 1990. Het logo op de rechter borst van het Duitsland voetbalshirt is wit. De achterzijde geeft het shirt nog meer vorm. Onder de kraag staat ''Die NationalMannschaft'' gedrukt. Hieronder loopt een horizontale lijn in de kleuren van de nationale vlag. Het uitshirt van Duitsland bestaat uit rood en zwart, de kleuren van de details van het thuisshirt. Rood en zwart volgt elkaar op in horizontale strepen. Deze kleurencombinatie geldt vaker als de kleur van het uitshirt. Ook groen en wit heeft in het verleden gediend als kleur voor het uitshirt van Duitsland. De Addias trademark strepen die over de schouders en mouwen lopen van het Duitsland uitshirt 2014-2015 zijn wit, net als het Adidas en DFB logo. Verder is het shirt voorzien van een klassieke polo kraag. Alle voetbalshirts van Duitsland kunnen bedrukt worden met de officiële Adidas Duitsland bedrukking van sterspelers als Draxler, Gomez, Hummels, Boateng, Muller, Ozil en Podolski. Ook kan je jouw eigen naam laten printen op de Duitsland voetbalshirts. Ook deze printing is officieel.

De Duitsland Fanshop van Subside Sports biedt ook een uitgebreid assortiment retro shirts aan. Deze retro shirts zijn gebaseerd op Duitsland voetbalshirts van vroegere jaren. Zo bezit deze fanshop retro shirt die gebaseerd zijn op de voetbalshirts van de jaren '70. In 1974 werd voor de tweede maal beslag gelegd op de Wereldcup. Deze retro shirts kunnen ook voorzien worden met printing van de toenmalige sterspelers Beckenbauer en Muller. De voetbalshirts zijn bij Subside Sports ook verkrijgbaar in dames- en kindermaat. Kortom: voor ieder wat wils.

Naast de officiële tenues van Duitsland van het seizoen 2014-2015 en de retro shirts kan je in de Duitsland voetbalshop ook geregeld leuke aanbiedingen vinden. Dit betekent dat je hoge kortingen kan genieten op de voetbalshirts van Duitsland uit voorgaande seizoenen.

Bovendien bieden wij een ruime collectie trainingskleding van Duitsland aan. Deze trainingscollectie betreft de anthem jackets, trainingsjacks, trainingspakken en trainingsshirts van Duitsland. Dit is de kleding die de spelers van de club dragen tijdens de trainingen, warming-up of wanneer de spelers het veld betreden voor de wedstrijd. Bovendien tref je in de Duitsland fanshop verschillende fan t-shirts aan. Dit zijn t-shirts ter gelegenheid van speciale evenementen als een Wereldkampioenschap.

Uiteraard ontbreken accessoires als Duitsland shawls, kalenders, vlaggen, bidons, SoccerStarz en caps niet in de Subside Sports Duitsland fanshop. Subside Sports, het grootste aanbod Duitsland voetbalshirts en merchandising wereldwijd!